• Свеж
Раствор На Прстен Dbylxmn Органско Компресирано Дрво Пулпа Памучно Бришење Абсорбента Без Масло Луфа Дрво Пулпа Сунѓер Избришете Цртан Филм Сунѓер За Миење Садови Па?
zoom_in

Раствор На Прстен Dbylxmn Органско Компресирано Дрво Пулпа Памучно Бришење Абсорбента Без Масло Луфа Дрво Пулпа Сунѓер Избришете Цртан

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

100% Дрво Пулпа Памук Издржливост : Нашите Сунѓери За Чистење И Чистење Се Долготрајни И Изработени Со Најквалитетен Материјал, Кој Е Издржлив И Микрофибер. Ние Гарантираме Дека Сунѓерите Се Од Штетни Хемикалии. Топол Производ На : Сунѓерите Се Направени Од Памук Од Пулпа Од Природно Дрво, Кој Е Многу Апсорбирачки. Со Меките И Нежни Влакна, Полесно Е Ефикасно И Длабоко Маслото. Сунѓерите Се Компресирани Пред Да Се Сретнат Со Вода, Тие Ќе Станат Меки Во Состојба На Апсорпција На Вода И Ќе Се Стврднат По Сушењето. Највисок Квалитет : Памукот Од Дрвена Пулпа Е Гребење . Лесно Е Да Се Апсорбира Вода и Масло, Како И Брзо Да се Избрише Нечистотијата, Прашината, Маслото и Маснотиите. Сунѓерите Се Исто Така Топлина И Пријателски Расположени. Се Што Ви Треба Е Малку Сапун И Вода Тогаш Сте Во Можност Да Ја Исчистите Секоја Површина Темелно И Без Напор!. Разновидност : Сунѓерите Не Се Применуваат За Кујна, Но Исто Така Идеални За Чистење На Прозорци, Автомобили. Тој Е Мек И Нема Да Ја Гребе Површината. Магично Својство : Во Состојба На Апсорпција На Вода, Компресираните Сунѓери Од Пулпа Од Дрво Стануваат Меки И Еластични Веднаш, Додека Повторно Се Стврднуваат И Цврсти По Сушењето. Прилично Е Лесно Да Се Избрише Нечистотијата Без Да Оставиме Гребнатини Со Нашите Сунѓери. Тврд Мијалник За Вода лак од нерѓосувачки Челик и Алуминиум За Приколки Месинг И Полски Марамчиња Четка За Сапун за туш француска Пазарна Корпа Мерило Од Нерѓосувачки Челик Лесно Чистење Гаџети Четка За Скара За Бања Замена На Главата 2 Завртки лак За Накит.

Поврзани производи..