• Свеж
ДОИТУЛ 3 парчиња Железен Сладолед Стојат Контејнери За Кекси Загради За Полици Метален Држач Метален Штанд За Сладолед Метален Штанд За Јајца Суши Ролни Дете Црн Д?
zoom_in

ДОИТУЛ 3 парчиња Железен Сладолед Стојат Контејнери За Кекси Загради За Полици Метален Држач Метален Штанд За Сладолед Метален Штанд За

DEN 212.48

Стока
check Во продавницата

ДРЖАЧ ЗА ДИСПЛЕЈ СО КОНУС ОД ЈАЈЦА ? Држач За Сладолед Држач За Конус За Сладолед Држач За Конус За Јајца Држач За Железен Конус Држач За Конус За Јајца Единечен Држач За Сладолед ДРЖАЧ ЗА ШЕЌЕРЕН КОНУС ФРАНЦУСКИ ДРЖАЧ ЗА ПРЖЕЊЕ ДИСПЛЕЈ ЗА КОНУСИ За ХРАНА Suitable Погоден За забави, излети, пекарница, продавница за сладолед, свадбени забави и тушеви за невести. ДРЖАЧ ЗА КОНУС ЗА ПИЦА КОНТЕЈНЕР ЗА КОНУС ЗА СЛАДОЛЕД : Мазна површина и фина изработка, има многу удобно чувство за рака. Произведен со врвен и висококвалитетен железен материјал со издржливост. ДРЖАЧИ ЗА ПУПКИ за ДЕЦА оваа решетка за складирање може да биде поврзана со различни сладоледи и десерти. ШТАНД ЗА СЛАДОЛЕД Фина изработка и стабилно дно на заградата, не е лесно или деформирано. ДРЖАЧ ЗА ДИСПЛЕЈ СО КОНУС ОД ЈАЈЦА ? Држач За Сладолед Држач За Конус За Сладолед Држач За Конус За Јајца Држач За Железен Конус Држач За Конус За Јајца Единечен Држач За Сладолед. ДРЖАЧ ЗА ШЕЌЕРЕН КОНУС ФРАНЦУСКИ ДРЖАЧ ЗА ПРЖЕЊЕ ДИСПЛЕЈ ЗА КОНУСИ За ХРАНА Suitable Погоден За забави, излети, пекарница, продавница за сладолед, свадбени забави и тушеви за невести. ДРЖАЧ ЗА КОНУС ЗА ПИЦА КОНТЕЈНЕР ЗА КОНУС ЗА СЛАДОЛЕД : Мазна површина и фина изработка, има многу удобно чувство за рака. Произведен со врвен и висококвалитетен железен материјал со издржливост. ДРЖАЧИ ЗА ПУПКИ за ДЕЦА оваа решетка за складирање може да биде поврзана со различни сладоледи и десерти. ШТАНД ЗА СЛАДОЛЕД Фина изработка и стабилно дно на заградата, не е лесно или деформирано. Пакетот Вклучува 3 x Држачи За Сладолед Карактеристики-Материјал : железен сладолед-Боја : црн држач за кекси за сладолед-Големина : 15, 50Х8, 50Х8, 00см/6, 09Х3, 34Х3 конуси за предјадење.

Поврзани производи..