• Свеж
Држач За Таблети АОЕВИ со Ротирачка Основа 360, Прилагодлив Држач За Таблети За Биро, Преклопен Држач За iPad Компатибилен Со Таблет Како што е iPad Pro 12.9, 10.5, 9.7 Воздушни М?
zoom_in

Држач За Таблети АОЕВИ со Ротирачка Основа 360, Прилагодлив Држач За Таблети За Биро, Преклопен Држач За iPad Компатибилен Со Таблет Како

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

€360 Дизајн На Ротација ● Со неговата способност да застане до 7 инчи висок и ротира 360°, така што може да биде одлично за споделување екран со пријателите Овој ротирачки држач за ipad има стабилна основа која обезбедува одлична поддршка, додека прилагодливите нозе и ротирачката лулка обезбедуваат посакуван агол и опции за гледање. ●Висока Стабилност Е Конструирана од премиум алуминиумска легура, супер е цврста и издржлива за да обезбеди стабилна поддршка без разлика дали ја користите таблетата и во режим на портрет и во пејзаж. Гумени ремени на лулката ја штитат вашата таблета од лизгање или паѓање. Куките што се доволно широки за безбедно да се држат на таблетот со куќиште. ●Прилагодлив И Преклоплив Е Опремен со прилагодлив дизајн на агол и височини, овој држач за таблети ви овозможува да изберете оптимална позиција за гледање, за да можете да добиете удобно гледање и ergономска положба. Плус доаѓа како компактна, лесна единица, која лесно може да се преклопи и да се лизне во торба. ●Широка Компатибилност ● држачот За таблети е компатибилен со повеќето таблети до 12,9 инчи, како што се Ipad Air 2 3 4, i Pad Pro 2021 и i Pad Mini 2 3 4 5 итн. Исто така, поддржува поголеми паметни телефони (и нивните случаи) како што се i Phone 14 Pro max, i Phone 13 Pro max и многу повеќе. ●Повеќенаменски●Совршен За играње игра, гледање видеа, цртање, читање, пишување. Чувајте го во кујнскиот бројач за да го држите таблетот за да можете да гледате видеа На Јутјуб додека готвите или читате апликација за рецепти додека подготвувате оброци. Уште повеќе, овој држач за таблети доаѓа во сребрена или вселенско сива боја, што значи дека можете да го усогласите со финишот на вашиот i Pad за совршен изглед. €360 Дизајн На Ротација ● Со неговата способност да застане до 7 инчи висок и ротира 360°, така што може да биде одлично за споделување екран со пријателите. Овој ротирачки држач за ipad има стабилна основа која обезбедува одлична поддршка, додека прилагодливите нозе и ротирачката лулка обезбедуваат посакуван агол и опции за гледање. ●Висока Стабилност Е Конструирана од премиум алуминиумска легура, супер е цврста и издржлива за да обезбеди стабилна поддршка без разлика дали ја користите таблетата и во режим на портрет и во пејзаж. Гумени ремени на лулката ја штитат вашата таблета од лизгање или паѓање. Куките што се доволно широки за безбедно да се држат на таблетот со куќиште. ●Прилагодлив И Преклоплив Е Опремен со прилагодлив дизајн на агол и височини, овој држач за таблети ви овозможува да изберете оптимална позиција за гледање, за да можете да добиете удобно гледање и ergономска положба.

Поврзани производи..