• Свеж
Држач За Држач За Монтирање На ТВ Електричен Држач За ДРЖАЧ За Држач За Подот-Стоечки Скриен Држач За Тв Висина Прилагодлив Далечински Управувач Паметен Држач За Т?
zoom_in

Држач За Држач За Монтирање На ТВ Електричен Држач За ДРЖАЧ За Држач За Подот-Стоечки Скриен Држач За Тв Висина Прилагодлив Далечински

DEN 483.20

Стока
check Во продавницата

Оваа електрична ДРЖАЧ за тв се вклопува за повеќето Телевизори од 14-32 инчи до 82 фунти, Компатибилен за разновидна шема НА ВЕСА : 100*100мм, 200*100мм, 200*200мм} ДРЖАЧОТ ЗА ТВ Е изработен од висококвалитетен ладно валани челик, а површината е испрскана, која има исклучително висока безбедност и сигурност и е стабилна и издржлива. Нашиот држач за телевизор на подот има дизајн со двојна кука со безбедносни завртки, што го прави постабилен ЗА фиксирање НА ТЕЛЕВИЗОРОТ, што може да обезбеди безбедност на ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР и семејството. #Висината на штандот за паметна електрична ТЕЛЕВИЗИЈА е прилагодлива, а телескопскиот опсег е 19,6 инчи, што го прави ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР жив за движење. Со два контролни методи (рачка/далечински управувач), нашиот држач за ТВ има функција на складирање и висина на меморијата, не треба повторно да го прилагодувате за да ја добиете висината што најмногу одговара на вашиот агол на гледање. Оваа електрична ДРЖАЧ за тв се вклопува за повеќето Телевизори од 14-32 инчи до 82 фунти, Компатибилен за разновидна шема НА ВЕСА : 100*100мм, 200*100мм, 200*200мм.} ДРЖАЧОТ ЗА ТВ Е изработен од висококвалитетен ладно валани челик, а површината е испрскана, која има исклучително висока безбедност и сигурност и е стабилна и издржлива. Нашиот држач за телевизор на подот има дизајн со двојна кука со безбедносни завртки, што го прави постабилен ЗА фиксирање НА ТЕЛЕВИЗОРОТ, што може да обезбеди безбедност на ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР и семејството. #Висината на штандот за паметна електрична ТЕЛЕВИЗИЈА е прилагодлива, а телескопскиот опсег е 19,6 инчи, што го прави ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР жив за движење. Со два контролни методи (рачка/далечински управувач), нашиот држач за ТВ има функција на складирање и висина на меморијата, не треба повторно да го прилагодувате за да ја добиете висината што најмногу одговара на вашиот агол на гледање.

Поврзани производи..