• Свеж
Планински мажи Трајни 10 парчиња 3.1751.3мм Титаниум нитрид обложена карбид PCB вежба рутер, алатки за карбид, битови за рутер за ЦПУ за резба машина професионални алатки
zoom_in

Планински мажи Трајни 10 парчиња 3.1751.3мм Титаниум нитрид обложена карбид PCB вежба рутер, алатки за карбид, битови за рутер за

DEN 550.72

Стока
check Во продавницата

- Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива Професионални алатки во индустрискиот сектор. Облогата на тилн може да го намали Харден Материел, 3 пати трајно од карбид. Има добри перформанси за мелење и сечење, обезбедете висока ефикасност на работата. Доволна јачина на свиткување и отпорност на абење, мелење на слотот, дупка и работ на таблата, површината е чиста, уредна, без баговите. Висока сила, отпорност на свиткување, отпорност на кршење и имаат одлични физички својства, долг живот на алатки. - Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива. Професионални алатки во индустрискиот сектор. Облогата на тилн може да го намали Харден Материел, 3 пати трајно од карбид. Има добри перформанси за мелење и сечење, обезбедете висока ефикасност на работата. Доволна јачина на свиткување и отпорност на абење, мелење на слотот, дупка и работ на таблата, површината е чиста, уредна, без баговите. Висока сила, отпорност на свиткување, отпорност на кршење и имаат одлични физички својства, долг живот на алатки. Ако ви требаат повеќе алатки од различни типови, можете да ни напишете. Willе ви служиме сесрдно. Спецификација : Дијаметар на Шанк (SD) : 3.175mmcutting Didemeter Didemeter (CED) : 1,3 mmcutting должина на работ (CEL) : 12.0mmtotal должина : 38мм пакет Големина : 10 компјутери во случаи на заштита на материјали што можат да се заштитат : 1.

Shank diameter (SD):
3.175mm
Cutting edge diameter (CED):
1.3mm
Cutting edge length (CEL):
12.0mm
Total length:
38mm
Pack size:
10 pcs in a protection Case
Suitable Materials:
1. Metal, i.e. Copper, Aluminum:
2. Acrylic, PVC, Nylon, Resin:
3. Majority of plastics :
4. Wood:
5. Fibre glass :
6. Carbon:
Notes:
1. the shorter the length of the tool extending chuck, the better, if the tool extending longer, need to reduce the speed or cutting amount.:
2. When cutting, if abnormal vibration sounds occur, please reduce the speed and cutting volume until the situation improves.:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article.:
3. Body, clothes and other sundries should not be near the knives in the work.:
4. Use appropriate eye and ear protection devices during operation. :

Поврзани производи..