• Свеж
Сбснх Сабвуфер Засилувачи 2.1 Канал Висока Моќност Хифи Дигитален Аудио Звук Засилувач 150w2+300w Dc48v
zoom_in

Сбснх Сабвуфер Засилувачи 2.1 Канал Висока Моќност Хифи Дигитален Аудио Звук Засилувач 150w2+300w Dc48v

DEN 1235.20

Стока
check Во продавницата

Капацитетот на главниот филтер електролитски кондензатор Е 470 UF / 100v * 4 за да се обезбеди силна и континуирана поддршка за напојување Отпорникот користи метален отпорник со пет прстени. Главното коло користи отпорник на метална фолија со пет прстени со точност од € 1% за да обезбеди добар сооднос сигнал-шум. ПХБ усвојува двострана табла со дебелина од 1,6 мм и дебелина на бакар од 2,0 мл. Целиот процес на прскање со калај обезбедува добри перформанси на пренос на големи и мали струи. Првокласен квалитет на пхб. Опремен со целосно затворен потенциометар отпорен на прашина, неговите перформанси се постабилни и издржливи од обичните потенциометри. Користете индуктори со висока струја за звукот на црвениот и сивиот прстен за да обезбедите јасен и моќен звук. Опис : капацитетот на главниот филтер електролитски кондензатор Е 470 UF / 100v * 4 за да се обезбеди силна и континуирана поддршка за напојување.Отпорникот користи метален отпорник со пет прстени. Главното коло користи отпорник на метална фолија со пет прстени со точност од € 1% за да обезбеди добар сооднос сигнал-шум.ПХБ усвојува двострана табла со дебелина од 1,6 мм и дебелина на бакар од 2,0 мл. Целиот процес на прскање со калај обезбедува добри перформанси на пренос на големи и мали струи. Првокласен квалитет на пхб.Опремен со целосно затворен потенциометар отпорен на прашина, неговите перформанси се постабилни и издржливи од обичните потенциометри.Користете индуктори со висока струја за звукот на црвениот и сивиот прстен за да обезбедите јасен и моќен звук.Оваа машина прифаќа целосно алуминиумска шасија, а површината на шасијата е обработена со процес на боење на оксидација на цртање жица.

Working method:
D level
Quiescent current:
65mA
Work efficiency:
88%
Output power:
300W + 2 * 150W / 4 ohms 10% THD
Frequency response:
20Hz to 20KHz
Dynamic range:
> 100 dB
Signal to noise ratio:
100dB (A weighted)
Working voltage:
DC48V
Working current:
≥7.5A
Potentiometer function:
from left to right 1. Subwoofer volume 2. Left and right channel treble 3. Left and right channel volume 4. Total volume
This machine does not have a switch function, only a silent standby function (adjust the volume through the standby switch and turn it to the leftmost rotation):
Package includes:
1 x power amplifier
notes:
You need to provide your own power supply. Only 1 power amplifier is included in the package.:
Due to manual measurement, please allow a deviation of 1-10 mm.:
Due to the difference in light and screen, the color of this item may be slightly different from the picture. :

Поврзани производи..