• Свеж
Мобестех 2 Поставува Чинии За Торта Со Десертни Чинии Со Покривки Чинија За Торта Со Мезе За Куполи Чинии За Послужување Бајрам За Дома Садови За Сервирање Мубарак ?
zoom_in

Мобестех 2 Поставува Чинии За Торта Со Десертни Чинии Со Покривки Чинија За Торта Со Мезе За Куполи Чинии За Послужување Бајрам За Дома Садови

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

ЧИНИЈА ЗА ТОРТА со КАПАК Одлична изработка, убава и практична, може да биде широко во закуски, десерти, Послужавник за Чинии за Вечера ПОСЛУЖАВНИК за СЕРВИРАЊЕ ТОРТА ✅ е Погоден За прикажување колачи, мафини,кекси или други задоволства на масите за свадбени забави. ТОРТА СТОЈАТ СО КУПОЛА УШИ ?ИСЛАМОТ ПАРТИЈА ДЕКОРАЦИЈА ?Еид Мубарак Торта Стојат Торта Плоча Со Покривка Круг Десерт Носителот Гроздобер Кекс Купола Рамазан Служат Послужавник За Еид Мубарак Партија Дома Материјали Златни Тоа Може Да биде Широко Во Домови, Продавници, Хотели, и Е Многу Практично. ДЕСЕРТ ТОРТА ПОКРИТИЕ ИДЕАЛЕН ПОДАРОК-совршен и практичен подарок за домаќинство за вашите пријатели, за да им ја покажете вашата љубов и грижа. Тие ќе ја сакаат оваа чинија за торта. ТОРТА КОРИСТИ ШИРОКО : штанд за Торта со капак на куполата клош може да биде како чинија за торта, чинија за сервирање, чинија за вино, чинија за чипс и салса, сад за салата и штанд за печива. Пакет Листа 2 х послужавник за торта Со карактеристики на капакот-Големина : 17, 00Х15, 00Х3, 00см/6, 68Х5, 89Х1 рамазан торта штанд. - Материјал : акрилик, торта од легура на цинк стојат со купола-послужавникот за сервирање не зазема многу простор и одржува Послужавник за Кујнски Колачи. - На неа можете да ставите вкусен кекс, бонбони и десерт. Практично И практично Снабдување Со Торта.

Поврзани производи..