• Свеж
Исцелена Акупресура Мат Акупресура Мат Ушни Акупунктури Комплет: Алатки За Рефлексологија На Лицето Со Акупунктури Ушна Преса Акупунктури Пенкало Акупресури Шем?
zoom_in

Исцелена Акупресура Мат Акупресура Мат Ушни Акупунктури Комплет: Алатки За Рефлексологија На Лицето Со Акупунктури Ушна Преса Акупунктури

DEN 718.40

Стока
check Во продавницата

1 ?Акупунктури Вакарија Семиња За Уво За Еднократна Употреба Семиња За Уво Семе За Уши Акупунктури Комплет За Налепници Комплет За Уво Лепенка Производи За Подобрување На Акупункт Стимулирање, Бидејќи Увото Е Домаќин На Акупресурни Точки кои Одговараат на Секој Дел од Телото. ?Ушен Модел Професионална Рефлексологија Акупоинт Учење Дисплеј Лабораториски Материјали Преносни Налепници За Акупункт На Уво Закрпи За Акупункт На Уво. Доволна Количина И, Исто Така, Можете Да Ги Споделите Со Вашето Семејство и Пријатели. ?Оваа Карактеристика е Важна Затоа што Увото е преполно со Точки На Притисок и Лесно Е да Се Погоди Точка или Точки Што Ја Опкружуваат Онаа што Имате Намера Да Ја Стимулирате. ?Акупункт На увото Стимулира Закрпи Акупресура Ушни Мониста Закрпи Закрпи За Масажа На Уво Алатки За Уши Изработени Од Високо квалитетни Материјали, Безбедни и Издржливи, Можете Да го Користите Со Доверба. ?Комплет за повеќекратни Семиња За Уши Алатки За Рефлексологија На Лицето Може да Ве Намали Лоши Состојби како Што се Стрес, Несоница, Анксиозност, Болест на Движење и Многу Повеќе. Налепници За Акупункт на уво Закрпи За Масажа На Уши Закрпи За Уши Закрпи За Притисок На Акупункт-Материјал : Силикон,ЈП, Алуминиумска Легура; - Големина : 10,00Х6, 00Х0, 60см/3, 93Х2, 36Х0, 24ин;Пакет Вклучувајќи 1 х Мувла за Уво;600 Х Закрпи за Уши;1 х Сонда.

Поврзани производи..