• Свеж
Поврзување на цревото на црево 1pc ПВЦ Три-димензионални маички Внатрешен дијаметар 20мм, 25мм, 32мм ПВЦ фитинзи за цевки за домашни градинарски конектори за вода за на?
zoom_in

Поврзување на цревото на црево 1pc ПВЦ Три-димензионални маички Внатрешен дијаметар 20мм, 25мм, 32мм ПВЦ фитинзи за цевки за домашни

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Брзиот конектор на спојката на цревото е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото Материјал : ПВЦ. Големина на интерфејс : Внатрешен дијаметар од 20мм, 25мм, 32мм (внатрешен дијаметар). Апликација : Поврзете ја цевката за вода, DIY. Пакување : 1 парчиња. Брзиот конектор на спојката на цревото е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото. Материјал : ПВЦ. Големина на интерфејс : Внатрешен дијаметар од 20мм, 25мм, 32мм (внатрешен дијаметар). Апликација : Поврзете ја цевката за вода, DIY. Пакување : 1 парчиња. Ефектот е долгорочна употреба и чистење. Конекторот за црево е погоден за употреба на брз конектор и градинарско црево за брзо поврзување, брзо поврзување на цревата, фитинзи за вода. цевка, диапакирање : 1pccolor : Случајно плетено Забелешка : Големината се мери со раце, ве молиме, дозволете мала грешка на мерењето. Бојата на фотографијата може да биде малку поразлична од вистинскиот производ заради прикажување на боја на различни монитори.

Material:
PVC
Interface size:
Inside diameter of 20mm,25mm,32mm(Inner diameter)
Application:
Connect the water pipe,DIY
Packaging:
1Pc
Color:
Random
Please Note:
The size is measured by hands, please allow minor error of measurement. Photo color might be a little different from the actual product due to color display of different monitors. :

Поврзани производи..