• Свеж
[Божиќен Подарок]Екстрактор За Чистење Теписи, Автоматско Детално Стапче Рачна Алатка Тапацир За Чистење Теписи Екстрактор За Мебел за Чистење Дамки На Тепих Чист?
zoom_in

[Божиќен Подарок]Екстрактор За Чистење Теписи, Автоматско Детално Стапче Рачна Алатка Тапацир За Чистење Теписи Екстрактор За

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Должина : 40см/15,8 инчи; внатрешен дијаметар : 35,76 мм/1,4 инчи; надворешен дијаметар : 38,43 мм/1,5 инчи Материјал Од нерѓосувачки Челик : овој екстрактор за автоматско детализирање специјално дизајниран за отстранување прашина и апсорпција на вода, материјал од не ' рѓосувачки челик, отпорен на кршење и отпорен на висока температура. Висок Притисок : овој екстрактор за теписи е издржлива рачна алатка од нерѓосувачки челик оценета за употреба до 1000 PSI. Силна Компатибилност : оваа машина за чистење теписи за автомобили компатибилна со преносни екстрактори и држачи за камиони. Висококвалитетните фитинзи ви овозможуваат да работите без капе. Широко Користен : овој пренослив чистач на пареа одличен за дамки на дамки на тепих, чистење на тешко достапни места, чистење на внатрешен и надворешен мебел, душеци и авто тапацир. Карактеристики : 1. 100% сосема нов и висок квалитет. Издржлива рачна алатка од нерѓосувачки челик оценета за употреба до 1000 PSI. Специјално дизајниран за отстранување на прашина и апсорпција на вода, материјалот од нерѓосувачки челик е издржлив, отпорен на кршење и отпорен на висока температура. Компатибилен со преносни екстрактори и држачи за камиони. Висококвалитетните фитинзи ви овозможуваат да работите без капе. Одлично за дамки на тепих, чистење на тешко достапни места, чистење на внатрешен и надворешен мебел, душеци и авто тапацир.

Condition:
100% Brand New
Material:
stainless steel+pp
Length:
40cm/15.8in
Inner diameter:
35.76mm/1.4in
Outside diameter:
38.43mm/1.5in
Weight:
Approx.687g/24.2oz
Package list:
1 * Carpet Cleaning Extractor:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Поврзани производи..