• Свеж
УПКОХ Алуминиумска Фолија 10 Комплети Алуминиумски Тави Со Капаци Мали Тави За Носење Тави За Скара Сад За Маснотии За Капење Рециклирање Контејнери За Складирање ?
zoom_in

УПКОХ Алуминиумска Фолија 10 Комплети Алуминиумски Тави Со Капаци Мали Тави За Носење Тави За Скара Сад За Маснотии За Капење Рециклирање

DEN 193.92

Стока
check Во продавницата

ФОЛИЈА ТАВИ со КАПАЦИ : Доволна количина може да ги задоволи вашите барања за количина Овие фолија кутија може да ви обезбеди повеќе погодност. АЛУМИНИУМСКИ ТАВИ со КАПАЦИ : отпорни На Висока температура и издржливи, не се лесни за деформација и. ТАВА за НОСЕЊЕ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА : Изработена од добар материјал, отпорна на висока температура, можете да ја користите со доверба. ТАВИ СО ФОЛИЈА за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА : може да се користат за печење риба, месо, сирење и ориз. Многу практични и мултифункционални. ТАВИ ЗА ПЕЧЕЊЕ ТОРТА : Може да се користат во забави, СКАРА и други важни активности. Големиот капацитет може да содржи многу од вашата храна за готвење. Опис Алуминиумски Тави Со Капаци Мали Тави За Носење Скара Сад За Маснотии За Капење За Рециклирање Контејнери За Складирање Храна За Угостителски Забави Карактеристики На Замрзнувачот-Материјал : пластика, Големина на алуминиумска фолија (900МЛ ) : 19Х17Х5, 5см/ 7, 47Х6, 68Х2, 16 инчи-Боја : Сребрен Пакет, Вклучувајќи 10 х Комплети Кутии за Пакување Храна.

Поврзани производи..