• Свеж
Ноќта На вештерките Ноктите Налепници Денот На Мртвите Ноктите Уметност Вода Налепници Черепот Ноктите Додатоци Украси Вампир Черепи Главата Ѓаволот Дизајнер Но?
zoom_in

Ноќта На вештерките Ноктите Налепници Денот На Мртвите Ноктите Уметност Вода Налепници Черепот Ноктите Додатоци Украси Вампир Черепи Главата

DEN 95.68

Стока
check Во продавницата

?●Пакетот Вклучува●можете да добиете 12 Листови налепници за уметност на ноктите на черепот во еден сет, налепници за пренос на вода за нокти со тематика за ноќта на вештерките, специјално дизајнирани за фестивали и забави За Ноќта на Вештерките, можете да ги најдете вашите омилени модели и да создадете свој стил ?€Висок квалитет овие налепници за налепници за нокти се изработени од еколошки материјали, нетоксични, не ограничувајќи се на какви било стилови на нокти, можете безбедно да ги користите (дури и за бремени жени) и можете да дизајнирате свои уникатни ефекти на ноктите. ?●Лесен за употреба ● Грубо Исечете ја саканата шема, извадете го филмот од налепниците за нокти и потопете го во вода 10-20 секунди.Нежно лизнете ги налепниците за нокти на површината на ноктите свртени нагоре.Нанесете горниот слој на ноктите за да ги заштитите налепниците. ?●Декорација на нокти + налепници за вода за Нокти може да се користат за украсување на вашите нокти и нокти, погодни за професионални салони за нокти, вежби за нокти, маникири, лак за нокти, УВ ГЕЛ, акрилни нокти, лажни нокти итн. ?Во прилики, најдобриот подарок за вашите женски пријатели, вашата мајка, вашата сопруга. Налепниците за нокти се одлични за украсите на ноктите и ноктите на нозете. Совршен за домашна употреба и салон за нокти. Карактеристики : . Создадете свој стил на ноктот и подобрете ја убавината на вашите нокти. Лесно се нанесува на природни или вештачки нокти.

Material:
Paper Size

Поврзани производи..