• Свеж
ABOOFAN 10 парчиња Магнет За Играчки Магнети За Деца Додатоци За Домови Декор За Деца Магнети За Фрижидер Додатоци За Фрижидер Украсни Налепници За Замрзнување Со Магн?
zoom_in

ABOOFAN 10 парчиња Магнет За Играчки Магнети За Деца Додатоци За Домови Декор За Деца Магнети За Фрижидер Додатоци За Фрижидер Украсни Налепници

DEN 141.76

Стока
check Во продавницата

Декорација на летна Куќа : Направете вашата куќа да изгледа пријатно и зголемете го привлечниот декор, направете да имате убав живот во домаќинството Магнет За Табла за суво Бришење : Добрите налепници за декорација се погодни за многу прилики, како што се дом, ѕид, фрижидер, материјали за забави и многу повеќе. Магнети За Фрижидер : Направете вашата куќа да изгледа попријатно и зголемете го привлечниот декор, направете да имате убав живот во домаќинството. Налепници За Магнет За Апарати : Канцелариски Магнети-овозможуваат брза и лесна декорација, лесна за нанесување и лесна за отстранување. Налепници за фрижидер : Симпатичен и креативен дизајн со светли и весели бои може да го привлече вниманието на децата. Пакет Листа 10 х Фрижидер Магнет Налепници Карактеристики-Украсувањето на вашата куќа со некои мали украси ќе донесе ново чувство во Налепниците за Облик на вашата куќа. - Овие магнети за фрижидер се безбедни и стилски, издржливи и сигурни, добро изработени и одлични Во Текстура Декоративен Магнет за Фрижидер. - Големина : Околу 2, 00Х2, 00Х0, 50см/0, 79Х0, 79Х0 Налепници за Фрижидер. - Овозможуваат брза и лесна декорација, лесна за нанесување и лесна за отстранување Налепници За Магнет на Апаратот. - Материјал : Смола, налепници за календар на магнет за деца-Боја : налепници за магнет во фрижидер Во Случајна Боја-тие можат да бидат во многу ситуации : Вашиот дом, канцеларија, работна површина итн Суви Избришете Ги Магнетите На Таблата.

Поврзани производи..