• Свеж
Исцелени 2 Комплети Торба За Ѓубре Складирање Висечки Џеб Организатор Торба За Намирници Диспензерот Ѕид Виси Држач За Торба За Намирници Поли Торба Кујна Пластич?
zoom_in

Исцелени 2 Комплети Торба За Ѓубре Складирање Висечки Џеб Организатор Торба За Намирници Диспензерот Ѕид Виси Држач За Торба За Намирници

DEN 130.24

Стока
check Во продавницата

Организатор На Торба За Намирници : ЗАШТИТА на ЖИВОТНАТА средина Може да се рециклира за да се складираат сите пластични кеси што лежат наоколу, наместо да се фрлаат секој пат. Имајте еден држач за кеси за пластични кеси, вложете напори за заштита на животната средина. Организатор на пластична Кеса : Направен од . цврст и издржлив. може рачно да се мие или мие во машина и да се намали отпадот. Држач за торба за купување ѕид : отворот на торбата е голем за лесно складирање. И има врвка за влечење на отворот и еластична на дното. Организатор На Торби За пазарење : Дозер За Торби За Намирници Држач За Торби За Закачување На Ѕид Диспензерот За Складирање Торби Со Куки Организатор На Пластични Кеси За Домашен Кујнски Тоалет Држачот За Пластична Кеса Е Со Висечки Дизајн, Затоа Закачете Го Насекаде Без Да зафаќате Премногу Простор. Намирници Торба Организатор Шопинг Торба Диспензерот. Држач За Торби За купување : Организатор На Кујнска Торба држач за кеси за ѓубре чанти за складирање кујна, пластични кеси за ѓубре во бањата и дозери за торби за измет за миленичиња, дури и чорапи за плакарот во спалната соба. Пакетот Вклучува 2 x Кеси 2 x Куки Карактеристики-Вметнете ја пластичната кеса за купување на врвовите и извлечете ги од дното на садот со пластична кеса. Лесен за употреба без потреба од алатки или организатор на торби за складирање на инсталација. - Инсталирањето на нашиот држач за кеси за намирници е многу едноставно. Има пренослива рачка, така што ќе можете да ја закачите на рачката на вратата или директно да закачите држач за пластична кеса во кујната. - Направено од . цврст и издржлив. може рачно да се мијат или мијат во машина и да се намали висината на отпадот.

Поврзани производи..