• Свеж
Размислете 4земја - Торба За леб/Багет-вреќа за леб За Повеќекратна Употреба за домашен производител на леб давање подароци-Континер За Леб За Складирање Леб Од Ква?
zoom_in

Размислете 4земја - Торба За леб/Багет-вреќа за леб За Повеќекратна Употреба за домашен производител на леб давање подароци-Континер За Леб

DEN 559.20

Стока
check Во продавницата

? ЕКО ПРИЈАТЕЛСКИ КЕСИ ЗА ЛЕБ ЕДНОКРАТНО : Правењето на светот почисто место е она за што сме сите Помогнете ни да направиме разлика со користење на овие кеси за леб за повеќекратна употреба за домашен леб како еколошка алтернатива на пластичните кеси за еднократна употреба. Ние рециклираме пластични шишиња за да ги направиме нашите кеси за складирање леб за домашен леб за Да се осигураме Дека Think4 Earth обезбедува решение за складирање храна погодно за земјата што им е потребно на нашите клиенти За Материјали за Печење и Пакување. ? ГОЛЕМИ КЕСИ ЗА ЛЕБ : Чувајте ги сите омилени домашни лебови или професионални пекарски производи складирани и свежи со овие уникатни Кеси за Леб! Нашата Торба за Складирање Леб одговара на повеќето големини на леб - вклучувајќи го и лебот "висок врв", а исто така ќе ги одржува ролните за вечера, лепчињата за виршли, ѓевреците, ѓевреците и кроасаните свежи и подготвени за јадење за ручек. Пространиот дизајн на Нашата Торба За Леб од ткаенина овозможува да се задржи лебот од која било големина по ваш избор. Нема врвка за влечење само преклопете и спојте за да ја заклучите свежината. ? ЛЕСНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ КЕСИ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЛЕБ : Никогаш не грижете се да оставите неред со овие платнени кеси за леб за домашен леб! Изолираната внатрешна обвивка може лесно да се извлече за да се отстранат трошките, а Торбата За Чување Леб може да се мие рачно или во машина и да се остави да се исуши од директна сончева светлина. Не мора да ја миете торбата по секоја употреба за да уживате во следната омилена печива! Но Кога станува збор За хигиената Размислувај4земјата не направи компромиси за квалитетот на Своите Кеси за Складирање Леб. ? ПРЕНОСНИ КЕСИ ЗА ЛЕБ ЗА ДОМАШЕН ЛЕБ : Занаетчиските Кеси за Леб имаат затворање со ролна и заклучување што не само што ја намалува количината на воздух што останува во вреќата за да го чува вашиот замрзнувач за леб безбеден, туку ви овозможува лесно да ги однесете Нашите Кеси За Заштеда на Леб насекаде! Намалете го отпадот од хартија и пластика со тоа што ќе ги донесете нашите дополнителни Вреќи За Леб во самопослуга - затворањето е удобна, удобна рачка.

Поврзани производи..