• Свеж
Комплет Четка за Мини Чистење-Мала Метла, Сад За Прашина, Автомобил, Тастатура, Чистач На Работна Површина , Лопата За Чистење Ѓубре-Маса, Алатки За Чистење Домаќинс?
zoom_in

Комплет Четка за Мини Чистење-Мала Метла, Сад За Прашина, Автомобил, Тастатура, Чистач На Работна Површина , Лопата За Чистење Ѓубре-Маса, Алатки

DEN 1588.80

Стока
check Во продавницата

Мини Четка За Чистење Мали Тави За Прашина За Метла Поставете Ја Тастатурата За Автомобил Десктоп Чистач За Чистење Ѓубре Лопата Маса Алатки За Чистење Домаќинство Опис : Мини Четка За Чистење Четка За Чистење На Десктоп Четка За Тастатура Десктопот Брише Дводелен Комплет Со Мал Сет За Метла . Спецификации : Материјал : Пластична Боја : Како Што Е Прикажано Големина : 18 * 11 . 2 " Тежина : 59 G Спецификации : Се Чувствуваат Добро, Главата На Четката Е Направена Од Материјали За Да Се Спречат Гребнатини . Малку Поголем Од Раката, Погоден Е За Чистење И Чистење На Мали Места Како Што Се Врвовите На Масата . Маси И Кујнски Печки После Јадење Се . Мала Големина, Без Простор, Лесен За Поставување И Издржлив . Мини Чистење На Работната Површина, Лесен За Употреба И Забавен . Вклучен Пакет : Прашина * 1 Мала Метла * 1 Белешки : 1 . Ние Обезбедуваме Јасни Слики, Мерења Каде Што Е Можно . Ве Молиме Проверете Колку Што Е Можно За Да Бидете Сигурни Дека Предметот Е Оној Што Ви Треба . Ве Молиме Дозволете 0 . 5-1 Инчна Разлика Поради Рачно Мерење . Бојата На Вистинските Ставки Може Малку Да Се Разликува Од Сликите На Списокот Поради Различен Компјутерски Екран , Ви Благодариме За Разбирањето.

Поврзани производи..