• Свеж
Angoily 1PC алатка Тешка одржување Фани Електричен капацитет за џебни појас Голема крпа Електрични алатки Фела за алатка за колк и должност торба повеќе-функционална д?
zoom_in

Angoily 1PC алатка Тешка одржување Фани Електричен капацитет за џебни појас Голема крпа Електрични алатки Фела за алатка за колк и должност

DEN 206.24

Стока
check Во продавницата

Оксфордска ткаенина Торба за алатки за техничари- дизајнирана да биде торбичка за појас што може да биде како мала торба за половината, торбичка за мали алатки или торбичка за комунални ремени. Торба за комплети за алатки- Погодна за градежни работници, изведувачи, столари, рамки, водоводџии, електричар и така натаму. Прилагодлива торба за појас на алатки- Погодна за електричар, столар, земјоделец, водоводџија, рачна, изведувач,. Алатки торбичка за половината- торби за алатки за одржување без оглед на дома или на работа, ако имате алатки за носење, оваа торба за половината на алатката е за вас. Алатка торбичка за половината- прилагодлив појас со тока, овозможува лесно прицврстување или непрекинување, должината на ременот исто така може да се прилагоди, така што ременот се вклопува за различен половината. Оксфордска ткаенина. Торба за алатки за техничари- дизајнирана да биде торбичка за појас што може да биде како мала торба за половината, торбичка за мали алатки или торбичка за комунални ремени. Торба за комплети за алатки- Погодна за градежни работници, изведувачи, столари, рамки, водоводџии, електричар и така натаму. Прилагодлива торба за појас на алатки- Погодна за електричар, столар, земјоделец, водоводџија, рачна, изведувач,. Алатки торбичка за половината- торби за алатки за одржување без оглед на дома или на работа, ако имате алатки за носење, оваа торба за половината на алатката е за вас. Алатка торбичка за половината- прилагодлив појас со тока, овозможува лесно прицврстување или непрекинување, должината на ременот исто така може да се прилагоди, така што ременот се вклопува за различен половината. Список на пакети 1 x Карактеристики на торбата со половината на алатката - и, изработена од тешки, отпорен на солза материјал за дополнителна сила и торба за ремен за одржување на долг живот.

Поврзани производи..