• Свеж
н/Пренослива Врата За Заклучување На Вратата На Хотелот Стоп За Патување Затворач За Заштита Од Кражба На Вратата Детска Брава За Заклучување На Вратата Безбеднос?
zoom_in

н/Пренослива Врата За Заклучување На Вратата На Хотелот Стоп За Патување Затворач За Заштита Од Кражба На Вратата Детска Брава

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Преносливите брави на вратите се доволно мали за да се вклопат во џеб или чанта Носете го со себе без да заземате простор и обезбедете самозаштита кога патувате. Ова е нова и уникатна брава на вратата за патување. Преносливиот уред за заклучување на вратата е фиксиран со конец, кој е постабилен по инсталацијата. Преносливата брава на вратата е изработена од прецизно леење од нерѓосувачки челик. Преносливите брави на вратите се доволно мали за да се вклопат во џеб или чанта. Носете го со себе без да заземате простор и обезбедете самозаштита кога патувате. Ова е нова и уникатна брава на вратата за патување. Преносливиот уред за заклучување на вратата е фиксиран со конец, кој е постабилен по инсталацијата. Преносливата брава на вратата е изработена од прецизно леење од нерѓосувачки челик. Тоа трае подолго и е потрајно од другите врати locks.No потребни алатки, заклучувањето на вратата против кражба може да се инсталира за неколку секунди, дури и ако некој го остави клучот надвор од куќата, не е лесно да се отвори преносливата врата lock.Travel бравите на вратите се погодни за семејства, хотели, училишта и други семејства, обезбедувајќи безбедност за патници, студенти, самохрани луѓе, мајки кои остануваат дома итн.Спецификација : Име : Пренослив Материјал За Заклучување На Вратата : нерѓосувачки челик боја : Црни Димензии (L x W) : Прибл.

Name:
Portable Door Lock
Material:
stainless steel
Colour:
Black
Dimensions (L x W):
Approx. 8cm x 1.5cm / 3.15 x 0.59
Packing list:
1 Portable Door Lock:
notes:
1. Due to various factors such as monitor brightness and light brightness, the actual color of the product may be slightly different from the picture displayed on the website.:
2. Please allow for slight manual measurement bias in the data. :

Поврзани производи..