• Свеж
Ажурирана Камера Со Цртичка За Автомобили, 1080p Целосна HD DVR Камера На Контролната Табла, Камера Со Цртичка Предна И Задна Табла Со Широк Агол од 120°, Ноќно Гледање, Сн?
zoom_in

Ажурирана Камера Со Цртичка За Автомобили, 1080p Целосна HD DVR Камера На Контролната Табла, Камера Со Цртичка Предна И Задна Табла Со Широк

DEN 201.44

Стока
check Во продавницата

ГПС ПРИКАЗ НА ИНФОРМАЦИИ : камерата На контролната табла на Автомобилот извлекува гпс информации од автомобилот и прикажува информации за локацијата на времето, географската ширина и должина, информации за брзината итн на дното на видеото. НОЌНО ГЛЕДАЊЕ : камерата Со Автомобилски цртички користи голема леќа на отворот и чип чувствителен на висока светлина, решавајќи го проблемот со нејасно снимање видео во темнина, дури и ноќе во средина со слаба осветленост, можете да ги снимате визуелните ефекти на денот. СНИМАЊЕ НА ЈАМКА : камерата за рекордер за возење Автомобил поддржува мемориска картичка 8‑32ГР (не е вклучена), видео за снимање јамка без губење рамки или пропуштање секунди, а мемориската картичка може автоматски да се препише кога е полна, со што се зачувува новозапишаното видео. АДА АСИСТИРАНО ВОЗЕЊЕ : камерата За паметни автомобили користи динамична технологија за видео камера за да постигне функција за предупредување за промена на лентата и гласовно предупредување за судир на предниот автомобил со усогласување на линијата за возење на лентата при возење. ПРИКЛУЧОК и РЕПРОДУКЦИЈА : видео рекордерот за возење Автомобил е компатибилен Со андроид 4.0 или над верзијата на централниот контролен екран, без WIFI, USB кабелската врска може да биде директно на централниот контролен екран за да ја гледате ситуацијата на снимање, да приклучувате и да репродуцирате погодно гледање. ГПС ПРИКАЗ НА ИНФОРМАЦИИ : камерата На контролната табла на Автомобилот извлекува гпс информации од автомобилот и прикажува информации за локацијата на времето, географската ширина и должина, информации за брзината итн. на дното на видеото. НОЌНО ГЛЕДАЊЕ : камерата Со Автомобилски цртички користи голема леќа на отворот и чип чувствителен на висока светлина, решавајќи го проблемот со нејасно снимање видео во темнина, дури и ноќе во средина со слаба осветленост, можете да ги снимате визуелните ефекти на денот. СНИМАЊЕ НА ЈАМКА : камерата за рекордер за возење Автомобил поддржува мемориска картичка 8‑32ГР (не е вклучена), видео за снимање јамка без губење рамки или пропуштање секунди, а мемориската картичка може автоматски да се препише кога е полна, со што се зачувува новозапишаното видео. АДА АСИСТИРАНО ВОЗЕЊЕ : камерата За паметни автомобили користи динамична технологија за видео камера за да постигне функција за предупредување за промена на лентата и гласовно предупредување за судир на предниот автомобил со усогласување на линијата за возење на лентата при возење. ПРИКЛУЧОК и РЕПРОДУКЦИЈА : видео рекордерот за возење Автомобил е компатибилен Со андроид 4.0 или над верзијата на централниот контролен екран, без WIFI, USB кабелската врска може да биде директно на централниот контролен екран за да ја гледате ситуацијата на снимање, да приклучувате и да репродуцирате погодно гледање.

Item Type:
Car Dash Cam
Material:
Plastic, Metal
Resolution:
720P
Wide Angle:
120 Degrees Wide Angle
Maximum Support Memory Card:
Class 10 Or Above, Maximum Support 32G (not Included)
Video Format:
AVI
Photo Format:
JPG
How to Use:
No need for WIFI, with a USB cable connection you can directly watch the recording situation on the central control screen, plug and play for easy viewing.:
Package List:
1 x Car Dash Cam:
1 x USB Cable:
1 x Instruction Manual:

Поврзани производи..