• Свеж
Кофа со чадор од не'рѓосувачки челик, црна боја на чадор за складирање на чадор, шуплива, долга рачка за складирање чадор за складирање за хотелско лоби/лоби
zoom_in

Кофа со чадор од не'рѓосувачки челик, црна боја на чадор за складирање на чадор, шуплива, долга рачка за складирање чадор за

DEN 3166.88

Стока
check Во продавницата

● Елегантна и модерна : шуплива шема и црна боја, направете ја решетката за чадори не само за складирање на чадор, туку и за украсување или занаетчиство ● Повеќенаменски решетки : Практичен држач за метални метали стои за долг и краток чадор, стапче за одење и трска, канцеларија, колекција на декорација на дневна соба во ходникот фоаје. ● Висок квалитет на материјал : Металниот материјал ја прави корпата за држачи на чадорот силен и издржлив, не е лесен за паѓање. Зелената боја за заштита на животната средина го спречува чадорот да застане од 'рѓа. ● Разновидна примена : 35 x 28 x 68,5cm/13,8 x 11 x 30 инчи. Не треба да се грижите за излегувањето на водата - можете да ставите влажен и сув чадор според вашата побарувачка! Umbrella Stand can accommodate multiple full-length folding umbrellas, canes, dried flowers, painted picture tubes etc. ● Environmentally And Safe : Our umbrella racks compact no-toxic, no smell, ECO friendly, you can use it safely at home, company, Дневна соба, итн. Можете да ставите агли или на влезови без да додадете неред во вашиот дом или канцеларија. Со овој практичен штанд за чадори за очи, веќе нема потреба да најдете каде било за чадор кога врне дожд, или вашето семејство ги фрла влажните чадори насекаде кога ќе се вратите дома од отворено.

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
Style 1 , Style 2
Product Dimension:
35 x 28 x 68.5cm/13.8 x 11 x 30 inches
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Поврзани производи..