• Свеж
Звучна Машина за Бел Шум, Природни Смирувачки Звучни Траки Дома,Канцеларија, Патување, Бебе - Поставки За Повеќе Тајмери-Пренослива Терапија За Спиење За Дома, Канц?
zoom_in

Звучна Машина за Бел Шум, Природни Смирувачки Звучни Траки Дома,Канцеларија, Патување, Бебе - Поставки За Повеќе Тајмери-Пренослива Терапија

DEN 384.16

Стока
check Во продавницата

КАРАКТЕРИСТИКИ 9 СМИРУВАЧКИ БЕЛ ШУМ И ОПЦИИ ЗА ЗВУК-да се создаде најреална и природна средина Изберете Од : Бел Шум, Розова Бучава, Поток, Штурци, Дожд, Океански Бран, Гром, Ноќен Камперски Оган, Приспивна Песна или Релаксирачка Музика. Може да се репродуцира непрекинато нон-стоп или со опција за тајмер за автоматско исклучување 15, 30 или 60 минути. Напојува СО USB. Вклучен микро USB кабел. Може да се користи со било кој меѓународен USB адаптер, USB штекер, КОМПЈУТЕР/ЛАПТОП USB порта, USB автоматски адаптер. КОНЕЧНО! СЕГА МОЖЕТЕ ДА СПИЕТЕ, ДА СЕ ОПУШТИТЕ И ДА СЕ ФОКУСИРАТЕ-Ги Смирува и доенчињата и родителите! Создадете атмосфера без нарушувања! Чувајте ги разговорите приватни, заспијте со леснотија и блокирајте ја секоја непожелна бучава! Идеален За Дома, Канцеларија, Дом, Расадник или кое било место каде што би сакале мир на умот!. ПОМОГНЕТЕ МУ на ВАШЕТО БЕБЕ ДА СПИЕ – докажано е дека смирувачкиот звук ги затишува бебињата да спијат, дремат, ноќе или во секое време! Тоа наскоро дел од рутината за спиење на вашето бебе, така што станува пренослив извор на удобност насекаде. Подобар Сон за Бебиња значи подобар сон за целото семејство!. КОМПАКТЕН И ПРЕНОСЛИВ : звучната машина е компактна и пренослива, што го прави совршен уред за бел шум што ќе го понесете со вас на следното службено патување, одмор или семејна авантура!.

Поврзани производи..