• Свеж
Ftvogue модерна смола глушец ламба за ламби предводена смола животински стаорец биро светла постелнина декорација на животно облик светлина E12 за просторија за студи?
zoom_in

Ftvogue модерна смола глушец ламба за ламби предводена смола животински стаорец биро светла постелнина декорација на животно облик

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Применлива ситуација : Идеално за спална соба, дневна соба, канцеларија, масичка за кафе, универзитетски студентски дом, кафе, библиотека или студиска библиотека Тип на сијалица : усвојува сијалица Е12 (вклучен) на меѓународен стандард, основата на сијалицата е Е12, лесна за промена и совпаѓање. Облик на животни : Уникатен дизајн на изглед на глувчето, животен облик, меко осветлување, топло и романтично, ви дава топло чувство. Елегантен изглед : Светилката на глувчето е изработена од смола со елегантен и стилски изглед, може да ја подобри убавината на вашиот дом и додава поинаков стил на вашиот декор. Лесен за употреба : Лесен за ракување и контрола, само еден прекинувач на кабелот за напојување, уживајте во едноставна ламба. Применлива ситуација : Идеално за спална соба, дневна соба, канцеларија, масичка за кафе, универзитетски студентски дом, кафе, библиотека или студиска библиотека. Тип на сијалица : усвојува сијалица Е12 (вклучен) на меѓународен стандард, основата на сијалицата е Е12, лесна за промена и совпаѓање. Облик на животни : Уникатен дизајн на изглед на глувчето, животен облик, меко осветлување, топло и романтично, ви дава топло чувство. Елегантен изглед : Светилката на глувчето е изработена од смола со елегантен и стилски изглед, може да ја подобри убавината на вашиот дом и додава поинаков стил на вашиот декор.

Item Type:
Mouse Lamp
Material:
Resin
Application:
For Bedroom,Study Room, Cafe
Product Size:
Approx.Height
Width:
13.7cm/5.4in(From Tail To Foot)
Weight:
Approx.390g/13.8oz
Lamp Holder Specification:
E12
Voltage:
110-220 V
Suitable Bulb:
E12 (Included)
Service Life:
50000 (H)
Package List:
1 x Lamp Holder:
1 x Light Bulb:

Поврзани производи..