• Свеж
Камера за термичко сликање PCB, максимален температурен опсег за тестирање на температурата, режими за вклучување на термички аналитичар 100-240V за одржување на телеф?
zoom_in

Камера за термичко сликање PCB, максимален температурен опсег за тестирање на температурата, режими за вклучување на термички аналитичар

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Висока точност : Термички анализатор може да направи за да ја пронајде локацијата за дефект точно, може да го префрли режимот на приказ, да ја фати и зачува сликата за да направи брзо откривање Основна способност : Термичкиот анализатор може да открие најголем опсег на температура и најнизок температурен опсег во областа на тестот, овозможувајќи фузија на инфрацрвена термичка слика и видливи светлосни слики и појасни слики. Применливи матични плочи : Нашиот термички анализатор може да ги открие сите модели на телефонски матични плочи и други производи со матични плочи. Приклучок и игра : Термички анализатор може да направи приклучок и да игра, во одржувањето на целата заштита на животната средина за да се збогува со традиционалната употреба на средствата за исклучување, подалеку од здравствените ефекти на методот на откривање. Регулирана метална штанд : Металниот штанд во нашиот сет за анализатор е регулиран, што значи дека повеќе не мора да го држите инструментот додека тестирате, без раце, дозволувајќи ви да се концентрирате на вашата работа. Основна способност : Термичкиот анализатор може да открие најголем опсег на температура и најнизок температурен опсег во областа на тестот, овозможувајќи фузија на инфрацрвена термичка слика и видливи светлосни слики и појасни слики. Висока точност : Термички анализатор може да направи за да ја пронајде локацијата за дефект точно, може да го префрли режимот на приказ, да ја фати и зачува сликата за да направи брзо откривање. Приклучок и игра : Термички анализатор може да направи приклучок и да игра, во одржувањето на целата заштита на животната средина за да се збогува со традиционалната употреба на средствата за исклучување, подалеку од здравствените ефекти на методот на откривање. Регулирана метална штанд : Металниот штанд во нашиот сет за анализатор е регулабилна, што значи дека повеќе не мора да го држите инструментот додека тестирате, слободно работење со рацете, дозволувајќи ви да се концентрирате на вашата работа.

Item Type:
PCB Thermal Imaging Camera
Material:
Aluminum alloy, silicone
Detector Type:
Uncooled vanadium oxide detector
Wavelength Range:
7.5-13.5μm
Infrared Part Resolution:
160x120
Lens Angle of View:
61.8°x49.5°
Visible Part Resolution:
1920x1080
Display Mode:
visible light imaging, infrared thermal imaging, dual light fusion imaging
Net Interface:
RJ45
Image Storage Format:
JPEG
Video Storage Format:
MP4
Product Operating Voltage:
12V
Product Power:
2.2V, ≤3W
Storage Temperature Range:
-20°C-60°C
Operating Ambient Temperature:
0°C-50°C
Humidity:
95% relative humidity
Temperature Measurement Function:
Full amplitude temperature measurement
Temperature Measuring Distance:
Approx. 12.5cm/4.9in
Temperature Range:
0℃-400℃
How to Use:
Direct installation and use.:
Package List:
1 x Base:
1 x Bracket:
1 x Camera:
1 x Power Adaptor:
3 x Screw:
1 x Net Cable:
Note:
1. Can be connected via net :

Поврзани производи..