• Свеж
Hsefo Магнетни Случај за iPhone 12 Случај за iPhone 12 Про Случај Јасно, Компатибилен Со MagSafe Безжично Полнење, Проѕирен Анти-Гребење Назад Удар Отпорни Заштитни Тенок Тенок Т?
zoom_in

Hsefo Магнетни Случај за iPhone 12 Случај за iPhone 12 Про Случај Јасно, Компатибилен Со MagSafe Безжично Полнење, Проѕирен

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

Компатибилност : Компатибилен со i Phone 12 и i Phone 12 pro 61-Инчен, јасен случај е компатибилен Со magsafe полначи и други Чи-сертифициран полнач. Силна Магнетна Адсорпција : со вградени 42 парчиња магнети, совршено усогласените магнети го прават безжичното полнење побрзо и полесно од кога било досега. Кога ќе дојде време за полнење, само прицврстете го телефонот на полначот. Тврд Анти-Жолт Чист Грб : Изработен Од флексибилна рамка НА ТПУ и издржлив кристално чист КОМПЈУТЕР назад за да ја покажете оригиналната убавина на вашиот телефон, 4-6 месеци Против пожолтување транспарентно куќиште. Тенок и удобно допирање. Заштита на Камерата и Екранот : заштита од удари и тешки капки, со подобрени перници на аглите и подигната усна околу камерата и екранот за поголема заштита. Високо бранете го телефонот од тешки гребнатини, шокови и капки. Прецизни Исечоци : Прецизно усогласените исечоци за звучникот, камерата и другите порти лесно ги овозможуваат сите функционални порти accessible.It многу лесно се инсталира и отстранува и може да се направи за неколку секунди.

Поврзани производи..