• Свеж
Пневматска Датотека Пневматска Датотека Цинк Легура Гумена Воздушна Датотека Со Прекинувач За Копчиња Пневматска Датотека Машина За Мелење Хардверски Алатки 6.2 Б
zoom_in

Пневматска Датотека Пневматска Датотека Цинк Легура Гумена Воздушна Датотека Со Прекинувач За Копчиња Пневматска Датотека Машина За Мелење

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Пневматска Датотека Дизајнот На Издувните Гасови На Опашката Може Да Се Користи Со Црева За Да Се Избегне Загадување На Издувните Гасови Пневматска Датотека Површината На Телото Е Покриена Со Гума Што Не Се Лизга За Да Се Намалат Вибрациите На Мелење. Пневматска Датотека Која Прифаќа Висококвалитетна Легура На Цинк + Гумен Материјал, Издржлив За Употреба И Отпорен На Абење. Пневматска Датотека Со Безбедносен Дизајн На Активирањето За Да Се Спречи Погрешно Работење, Погодна За Хардвер, Пластика, Електроника, Смола, Леење, Домаќинство И Други Индустрии. Пневматска Датотека Широко Користена За Полирање, Исправување, Бришење И Отстранување На ' Рѓа На Алуминиумска Легура, Легура На Цинк И Други Машини За Леење Метални Матрици. Пневматска Датотека Дизајнот На Издувните Гасови На Опашката Може Да Се Користи Со Црева За Да Се Избегне Загадување На Издувните Гасови. Пневматска Датотека Површината На Телото Е Покриена Со Гума Што Не Се Лизга За Да Се Намалат Вибрациите На Мелење. Пневматска Датотека Која Прифаќа Висококвалитетна Легура На Цинк + Гумен Материјал, Издржлив За Употреба И Отпорен На Абење. Пневматска Датотека Со Безбедносен Дизајн На Активирањето За Да Се Спречи Погрешно Работење, Погодна За Хардвер, Пластика, Електроника, Смола, Леење, Домаќинство И Други Индустрии. Пневматска Датотека Широко Користена За Полирање, Исправување, Бришење И Отстранување На ' Рѓа На Алуминиумска Легура, Легура На Цинк И Други Машини За Леење Метални Матрици. Дизајнот на издувните гасови на опашката може да се користи со црева за да се избегне загадување на издувните гасови. Површината на телото е покриена со гума што не се лизга за да се намалат вибрациите на мелење. Усвојување висококвалитетна легура на цинк + гумен материјал, издржлив за употреба и отпорен на абење.

Item Type:
Pneumatic File
Material:
Zinc Alloy + Rubber
Product Frequency:
3400bpm
Air Pressure:
6.2bar 90psi
Air Inlet:
1/4
Weight:
Approx. 820g / 28.9oz
Size:
Approx. 58x7x3cm / 22.8x2.8x1.2in
Package List:
1 x Pneumatic File:
4 x File:
1 x Adjustable Air Valve:
1 x Adapter:
1 x Hex Wrench:
4 x Screw:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..