• Свеж
КЕХУАШИНА 4/7 Парчиња Додаток За Мортизација За Дупчалка За Дупчење Дупка За Обработка На Дрво Квадратни Комплети За Дупчалки Машини Електричен Алат Големини На Др?
zoom_in

КЕХУАШИНА 4/7 Парчиња Додаток За Мортизација За Дупчалка За Дупчење Дупка За Обработка На Дрво Квадратни Комплети За Дупчалки Машини

DEN 463.84

Стока
check Во продавницата

Добар Материјал : оваа вежба за квадратни дупки за обработка на дрво е изработена од висококвалитетен Челичен материјал за Лежиште, со висока цврстина, острина, отпорност на абење и долг работен век Различни Големини : овој сет за вежби вклучува 4/7 вежби за квадратни дупки за обработка на дрво со различни големини, кои се комплетни по големина и можат да ги задоволат повеќето од вашите потреби. Широко Користејќи Прилика : Овие дупчалки за квадратни дупки за обработка на дрво се погодни за машини за дупчење и квадратни дупки(ВНИМАНИЕ : дупчалките за квадратни дупки се погодни само за вежба за машини и клупи, но не и за рачна вежба. Ве молиме проверете дали вежбата и дрвената табла се под агол од 90 степени.), и за изградба, инсталација, реновирање, декорација индустрија. Исто така, овие дупчалки се вклопуваат за работа на цврсто дрво, честички, МДФ, итн. Висока Ефикасност : оваа вежба усвојува дизајн на долг чип во Форма На Буквата У, кој помага да се отстранат дрвените чипови и да се подобри ефикасноста на дупчењето, што го олеснува дупчењето квадратни дупки во дрво. Заштедете Работна Сила : Овие вежби со квадратни дупки се добри алатки за намалување на интензитетот на трудот на градежните работници и градежништвото. Материјал : Дијаметар на Челичен Раб : 0,64 СМ/0,25", 0,8 СМ/0,31", 0,95 СМ/0,37",1 СМ/0,39",1,27 СМ/0,5",1,4 СМ/0,55", 1,6 СМ/0,63 " Топли Совети поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот.

Поврзани производи..