• Свеж
Ванаваги Паричник Случај За Галакси С22 Ултра, Кожа Флип Фолио Телефон Покритие Одговара Магнетни Автомобил Монтирање [Екран Заштитник Вклучени]Со Кредитна Картич?
zoom_in

Ванаваги Паричник Случај За Галакси С22 Ултра, Кожа Флип Фолио Телефон Покритие Одговара Магнетни Автомобил Монтирање [Екран Заштитник

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

СЛУЧАЈ НА ПАРИЧНИК ЗА БЛОКИРАЊЕ НА РФИД : За SAMSUNG Galaxy S22 Ultra 5 G (објавен 2022) кожна футрола за мажи и жени е различна од другите, ставете кредитни картички и готовина на задниот дел од капакот на телефонот без да го стискате екранот и може добро да се стави во вашиот џеб без никакви испакнатини ПРАКТИЧНО МОНТИРАЊЕ НА МАГНЕТСКИ АВТОМОБИЛ : силната магнетна метална плоча вградена во куќиштето на телефонот може да се користи со држачот за автомобил (не е вклучен) за да се олесни навигацијата додека возите без да влијае на магнетизмот на картичките. СЕОПФАТНА ЗАШТИТА : Со рабови на ТПУ со 4 агли со апсорпција на удари,страна што не се лизга,вграден заштитник на екранот и подигната усна може да спречи гребење на камерата и екранот. Стп кожата и КОМПЈУТЕРОТ се издржливи, а силните магнетни токи ја штитат безбедноста на имотот. KICKSTAND & ПРЕЦИЗЕН ИСЕЧОК : флип фолио случај со функција kickstand е погодно за читање и гледање видеа дома или канцеларија.Прецизниот исечок одговара на звучниците, камерите и копчињата. ИДЕАЛНА ГАРАНЦИЈА ЗА ПОДАРОК И УСЛУГА : едноставниот и луксузен капак на телефонот со извонредна кутија за пакување, вклучен е дополнителен заштитник за стаклен екран,погоден за секојдневна употреба и како подарок за семејството и пријателите.Обезбедете безгрижна услуга со 60-дневна гаранција за враќање на парите. Опис на производот : Уникатен И Стилски самсунг Галакси С22 ултра 5г куќиште изработено од врвна стп кожа и тврд компјутер внатрешен материјал и издржлив материјал за работ НА ТПУ ја нуди вашата максимална заштита од нечистотија, испакнатини и гребнатини.

Поврзани производи..