• Свеж
DGZZI Бодликава Топка Вентил 4PCS 1/4 - ИНЧЕН ПРОЕКТ Во Линија Топката Вентили Исклучување Прекинувач Црево Боцки Конектори За Наводнување Капка по Капка И Аквариуми Бел
zoom_in

DGZZI Бодликава Топка Вентил 4PCS 1/4 - ИНЧЕН ПРОЕКТ Во Линија Топката Вентили Исклучување Прекинувач Црево Боцки Конектори За Наводнување

DEN 132.64

Стока
check Во продавницата

Добрата пластична структура отпорна на удари и издржливите материјали можат да обезбедат топчестиот вентил да има долг век на траење, цврстина и издржливост, лесна инсталација и без истекување Големата рачка на пеперутката лесно може да постигне низок вртежен момент и непречено вртење на рачката. Црвената рачка може да се прилагоди или целосно да се затвори за лесно ракување. Може лесно да се инсталира без лепак, а алатите или тела се безбедни и лесни за инсталирање. Само притиснете ја цевката силно на шипката за да ја инсталирате цврсто без истекување на вода. Доколку е потребно, користете топлински пиштол или вентилатор за да го омекнете крајот на цевката. Интубирајте пред интубација. Ефикасен начин за контрола на протокот на вода во поединечни растенија, садење контејнери, градинарски оранжерии, цветни леи, тераси или тревници. Погоден за систем за капење и аквариумска пумпа за ефикасно контролирање на протокот на вода. Спецификација : име На Производ : Материјал за топчест вентил За Шипка : Боја На Полипропилен : Бела, црвена Погодна за 4/7 капиларна употреба пакувањето содржи : топчест вентил за шипка*2 парчиња Карактеристики : Идеален За контрола на езерцето или аквариумските пумпи. Најдобро е да го поставите по филтерот или пумпата. Совети за инсталација : за капалката, притиснете ја многу силно на страната на шипката на прекинувачот, конекторот, маичката или лактот за да се осигурате дека спојот е цврст и не истекува.

Product name:
Barb ball valve
Material:
Polypropylene
Color:
white, red
Suitable for 4/7 capillary use:
Packing contains:
barb ball valve*2pcs
Features:
Ideal for controlling pond or aquarium pumps.:
It is best to place it after the filter or pump.:
Installation tips:
For the dropper, push it very hard to the barb side of the switch, connector, tee, or elbow to ensure that the joint is firm and does not leak.:
Before installing the accessories, please soften the pipe. You can leave the tube under the scorching sun, or use a hair dryer at the end of the tube briefly before inserting it.:
Install 1/2 inch inner diameter, 5/8 inch outer diameter hose.:
Do not use with gas or chemicals. Can only be used in cold water. :

Поврзани производи..