• Свеж
4 Начин Огледало За Сечење Коса, 360 Степен Рачни За Самостојно Сечење Коса, Десктоп Пренослив Преклопен Огледало За Шминка За Самостојно Сечење Огледало За Гледање ?
zoom_in

4 Начин Огледало За Сечење Коса, 360 Степен Рачни За Самостојно Сечење Коса, Десктоп Пренослив Преклопен Огледало За Шминка За Самостојно

DEN 217.44

Стока
check Во продавницата

?●Стандардно Огледало● : ова 4-насочно компактно огледало е опремено со стандардно огледало што е извонредно направено за реално imagesNo засилување, без деформација, без вртоглавица и подобар ефект на сликање. Огледалото на берберот е погодно за внимателна поправка на косата, персонализирано боење на косата, плетење и бричење. ?●360 Степени● : 4 насочно огледало за шминка (повеќеслојно огледало) може да ја одржува видливоста под речиси секој агол. Идеален за домашна и професионална употреба.Огледалото на берберот може да ве направи свој стилист за коса, создавајќи совршена ФРИЗУРА САМ и правејќи да изгледате самоуверено и шармантно засекогаш. ?●Мал И Пренослив● : преклопливо 4 насочно огледало, мала тежина, мала големина, лесен за носење, идеален за употреба при патување, за шминка, стајлинг итн.Со помош на ова тристрано огледало, можете да ги направите деталите посовршени. ?●Пластична Рамка● : Преносливата преклопна рамка за огледало за шминка е изработена од врвен пластичен материјал, безбедна и заштита на животната средина, силна и издржлива. Огледалото за коса има 4 начини за користење, можете да го користите со закачување на вратата, закачување на ѕид или користење маса. И висината е прилагодлива, многу погодна за прилагодување на висината што сакате. ?●Лесно Се Отвора И Затвора : огледалото За сечење коса е лесно за отворање и затворање, може да се држи рачно или да се стави на работната површина за употреба, едноставно и елегантно.

Item Type:
Foldable Makeup Mirror
Product Material:
Plastic, Glass
Open Size:
Approx. 48.5 x 7cm / 19.1 x 2.8in
Folded Size:
Approx. 13 x 7cm / 5.1 x 2.8in
Package List:
1 x Foldable Makeup Mirror
Note:
Manual measurement, please allow some errors.

Поврзани производи..