• Свеж
Глава за мелење и Полирање цитоп 6 парчиња/сет 6мм Тркалезно Стебло За Мелење Вежба За Мелење Машина За Мелење Електрични Ротирачки Датотеки Битови За Мелење За Рез?
zoom_in

Глава за мелење и Полирање цитоп 6 парчиња/сет 6мм Тркалезно Стебло За Мелење Вежба За Мелење Машина За Мелење Електрични Ротирачки

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Многу погоден за отстранување на метални бруси по сечење, измазнување на заварите, мелење навртки и отстранување на ' рѓа Погоден е и за острење ножеви, ножици и сечила за косилка за трева. Се користи за резба смола, пластика, порцелан, мек метал, камен, итн; погоден за мелење, полирање дрво, жад, итн. Високиот квалитет на обработка на производот, високата завршница, може да обработи различни високопрецизни шуплини на мувла. Лесен за употреба, безбеден и сигурен, може да го намали интензитетот на трудот, да ја подобри работната средина. Забрането е поддршка што се користи со тела дека срцата се различни. Направете го полирањето на производот посветло, подобро користено за разни предмети, како што се метал, дрво, жад, агат, итн.Цитоп 6 парчиња/сет 6мм Тркалезно Стебло За Мелење Вежба За Мелење Машина За Мелење Електрични Ротирачки Датотеки Битови За Мелење За Резба На Дрвокарактеристики : 100% сосема нов и благороден квалитет.Се користи за резба смола, пластика, порцелан, мек метал, камен, итн; погоден за мелење, полирање дрво, жад, итн.Високиот квалитет на обработка на производот, високата завршница, може да обработи различни високопрецизни шуплини на мувла.Лесен за употреба, безбеден и сигурен, може да го намали интензитетот на трудот, да ја подобри работната средина.

Material:
bearing steel
Shank diameter:
6mm round shank
Full length:
55mm
Shank length:
30mm
Blade length:
25mm
Total weight:
about 125g
Package Included:
6pcs steel rotary file set for drill tool :

Поврзани производи..