• Свеж
Елеуа Автоматско Исклучување Најлонски Кабел За Брзо Полнење, Кабел За Податоци Со Плетенка, USB Микро, Интелигентен Кабел За Заштита Од Исклучување,Применлив За Си?
zoom_in

Елеуа Автоматско Исклучување Најлонски Кабел За Брзо Полнење, Кабел За Податоци Со Плетенка, USB Микро, Интелигентен Кабел За Заштита

DEN 1227.20

Стока
check Во продавницата

Паметно Автоматско Исклучување : Најлонскиот Кабел За Брзо Полнење Со Автоматско Исклучување е паметен дизајн на кабел Електричниот проток автоматски ќе се прекине кога телефонот е целосно наполнет за да се избегне проблем со прегревање и да се подобри безбедноста при полнење. Премиум Материјали : Најлонскиот Кабел За Брзо Полнење Со Автоматско Исклучување е изработен од висококвалитетна најлонска ткаенина која ги штити внатрешните електрични жици од какво било кинење и оштетување. Трепкачко Светло За Полнење : има приказ на трепкачки светла кои делуваат како потсетник за да ви овозможат да го забележите нивото на батеријата.Овој Кабел Е Многу-За Разделување И Кршење. Флексибилна и Податлива : ултра-флексибилната силиконска технологија На Нашиот кабел во комбинација со цврста надворешност со плетенка ви дава кабел за полнење кој е отпорен на заплеткување и без откачување. Висока Компатибилност : кабелот за полнење е компатибилен за Сите Apple, Android И Тип-C mobiles.It е погодно и применливо за полнење телефон и полнење лаптоп.Паметно Автоматско Исклучување.Совети За Полнење.Широко Применливо. Спецификации : Име : Автоматско Исклучување Најлонски Кабелски Материјал За Брзо Полнење : Најлон / Алуминиумска Должина : 1м Тежина : 40гр Боја : Црна, бела, златна, Розова Пакет Вклучен : 1пц х Автоматско Исклучување Најлон Кабел За Брзо Полнење Забелешка : 1.

Поврзани производи..