• Свеж
Бејзбол Капа Спортска Торба За Ручек Изолирана Торба За Ручек Жени Кутија За Ручек За Мажи Жени Водоотпорна Торба За Ручек За Работа Училиште За Возрасни Деца
zoom_in

Бејзбол Капа Спортска Торба За Ручек Изолирана Торба За Ручек Жени Кутија За Ручек За Мажи Жени Водоотпорна Торба За Ручек За Работа Училиште

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

* * ЕДНОСТАВЕН И СТИЛСКИ ДИЗАЈН : Едноставна изолирана торба за ручек само еден главен џеб со затворање на прицврстувачот за куки и јамки и двојни рачки за лесно отворање и затворање, и може да се прошири и преклопи колку што е потребно за да заштедите простор Минималистичкиот изглед со уникатно печатење е еквивалентно на тоа да ви овозможи да имате мултифункционална торбичка. СПЕЦИФИКАЦИЈА : ГОЛЕМИНА : С : 8,86 Х5, 91 Х 10,83 инчи М : 9,65 х 7,09 х 12,6 ИНЧЕН МАТЕРИЈАЛ : 100% ВНАТРЕШЕН МАТЕРИЈАЛ од ПОЛИЕСТЕРСКИ влакна : ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ПАКЕТ алуминиумски филм ЗА топлинска изолација ВКЛУЧУВА : 1Х СТИЛ на торба за ручек : МАЖИ/жени, ДЕЦА/ВОЗРАСНИ ФУНКЦИЈА : -торба за ручек Со Голем капацитет има доволно за да го собере целиот ручек што го сакате или целодневна храна што ви треба (ручек, овошје, лименки, вода ШИШИЊА, ЗАКУСКИ). - Висококвалитетната изолациона алуминиумска облога ја одржува храната ладна/топла со часови, без БПА, водоотпорна и отпорна на масло, лесна за чистење и бришење. - Затворањето на прицврстувачот за куки и јамки лесно се отвора и затвора за да се спречи паѓање на храната. - Со двојна рачка, лесна за носење и може да се преклопи и прошири по потреба. - Мултифункционалните кеси за ручек може да се користат и како торби за пикник, торби за пазарење, вреќи со мраз, вреќи за ужина, кеси за намирници итн.

SIZE:
S:
8.86 X5.91 X 10.83inch
M:
9.65 x 7.09 x 12.6inch
MATERIAL:
100% polyester fiber
INTERNAL MATERIAL:
high-quality thermal insulation aluminum film
PACKAGE INCLUDE:
1x lunch bag
STYLE:
men/women, kids/adults
FEATURE:
-Large capacity lunch bag has enough to hold all the lunch you want or all-day food you need (lunch, fruit, cans, water bottles, snacks).:
-High quality insulating aluminum film lining keeps food cold/hot for hours, BPA free, waterproof and oil proof, easy to clean and wipe.:
-Hook and loop fastener closure is easy to open and close to prevent food from falling.:
-With double handle, easy to carry, and it can be folded and expanded as needed.:
-Multifunctional lunch bags can also be used as picnic bags, shopping bags, ice bags, snack bags, grocery bags, etc.:
-Suitable for men and women to go to work, travel, go out. Or boys and girls go to school, outing, picnic.:
-It is also a Mother's Day gift, Christmas gift, Thanksgiving gift, holiday gift for your family and friends.:
TIPS:
Do Not Wash, Spot Wipe, Do Not Dry Clean, Do Not Iron:

Поврзани производи..