• Свеж
БРГ За Airpods Pro 2 / 1 Генерација Случај Покритие 2022/2019, Мека Силиконска Покривка На Кожата Шок-Апсорбирачка Заштитна Футрола Со Привезок За Нови Apple Airpods Pro Случај [Предн?
zoom_in

БРГ За Airpods Pro 2 / 1 Генерација Случај Покритие 2022/2019, Мека Силиконска Покривка На Кожата Шок-Апсорбирачка Заштитна Футрола

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

●Ултра Заштита●САМО За Нови Air Pods Airpods Pro Случај 2022/2019, изработен од премиум мек силикон, ги штити Вашите Air Pods од испакнатини, капки и гребнатини И дизајнот на долниот приклучок за прашина ја одржува портата за полнење чиста и запечатена кога не се користи. ●Непречено полнење®овој капак За Куќиштето за Полнење Airpods Pro 2-та генерација (Објавено 2022 Година) совршено се вклопува, нема да влијае на безжичното полнење и практичноста за полнење на airpods од дното без отстранување на куќиштето. ●Видлива ПРЕДНА ЛЕР Е специјално третиран тенок ѕид во внатрешноста на капакот за да се овозможи индикаторското светло на вашиот про случај да блесне, а надградениот дизајн на шарката овозможува куќиштето целосно да се отвори без лесно пукање. ●Додаден Карабинер●опремени сме За Airpods Pro 2 Случај 2022 со метален карабински клип, лесен за носење и удобен за прицврстување на Торбичката Airpods на чантата или ранецот. Никогаш повеќе нема да се грижите дали ќе ги изгубите Авионите. `+Адаптер За полнење Можете да ги наполните Вашите Air Pods pro 2 со полнач Mag Safe на рамно тло, Безжичен Полнач, жичен Полнач и други Безжични Полначи. Не работи Со Приклучокот За Магнетно Полнење На Apple watch, кој има многу мала моќност, Дуо Mag Safe или штанд Mag Safe. €Она што го добивате q 1x Компатибилен За airpod Pro 2 генерација случај покритие, 1x Метал карабинер.

Поврзани производи..