• Свеж
MROMAX PC-132 дупка за завртки ги покрива налепниците 0.83 DIA PVC самостојно лепило налепници за завртки за завртки за мебел за декорација на мебел, шкаф за полици за бања, ка?
zoom_in

MROMAX PC-132 дупка за завртки ги покрива налепниците 0.83 DIA PVC самостојно лепило налепници за завртки за завртки за мебел за декорација на

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

【Големина】- Модел : PC-132; Дијаметар : 21мм/ 0,83 "; Дебелина : 0,2мм/ 0,01" 【Материјал】- Налепницата за дупка за завртки се изработени од висококвалитетна ПВЦ пластика, овој материјал е многу еластичен, не е лесен за деформирање, може да се користи долго време. 【Апликација】- многу погодна за дрвен мебел, налепници на кабинетот, група за нокти на кабинетот, декорација на огледало, капаче за маса, дупка за маса, дупка за ламби, градежна библиотека и друг мебел, може добро да ја покрие дупката за завртки, дупката за инсталација. 【Инструкции】- Многу лесен за употреба, едноставно излупете од листот за поддршка и лепете над дупката што треба да се покрие. Кога приложете налепници за дупка за завртки, ве молиме осигурете се дека областа за паста е чиста и мазна. 【Содржина на пакетот】- 2 налепница за дупка за завртки X. 【Големина】- Модел : PC-132; Дијаметар : 21мм/ 0,83 "; Дебелина : 0,2мм/ 0,01". 【Материјал】- Налепницата за дупка за завртки се изработени од висококвалитетна ПВЦ пластика, овој материјал е многу еластичен, не е лесен за деформирање, може да се користи долго време. 【Апликација】- многу погодна за дрвен мебел, налепници на кабинетот, група за нокти на кабинетот, декорација на огледало, капаче за маса, дупка за маса, дупка за ламби, градежна библиотека и друг мебел, може добро да ја покрие дупката за завртки, дупката за инсталација.

Поврзани производи..