• Свеж
Временска макара за ременот, 3 сетови 20 заби 60 заби, носат ремен за појас на ременот 2GT610/852/1220/мм, алуминиумска легура на макара за мелница за машини за мелење, машини ?
zoom_in

Временска макара за ременот, 3 сетови 20 заби 60 заби, носат ремен за појас на ременот 2GT610/852/1220/мм, алуминиумска легура на

DEN 251.36

Стока
check Во продавницата

【Висок квалитет】 Пушаница за тајминг на ременот усвојува строга контрола на квалитетот и обезбедување на квалитет, со висок безбедносен фактор, можете да го користите со доверба 【Широка употреба 20】 20 заби и 60 заби, макара за временски ремен, широко се користи во машина за мелење, машина за обликување на менувачот, машина за дупчење, машина за хобирање на менувачот, итн. 【Лесно расклопување】 Алуминиум за алуминиум за алуминиум за тајминг е лесно да се соберат и да се гарантираат, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3 X 20 Перфорациони временски услови, 3 x 60 Перфорациони временски услови, 3 ремени. 【Преносна】 Пурата за временски распоред е мала во големина, лесен за носење и складирање, лесен за употреба и има добри перформанси. 【Трајни】 макара за ременот на ременот со појас е изработена од висококвалитетна алуминиумска легура, со третман на површинска оксидација, што е силно и издржливо. 【Висок квалитет】 Пушаница за тајминг на ременот усвојува строга контрола на квалитетот и обезбедување на квалитет, со висок безбедносен фактор, можете да го користите со доверба. 【Широка употреба 20】 20 заби и 60 заби, макара за временски ремен, широко се користи во машина за мелење, машина за обликување на менувачот, машина за дупчење, машина за хобирање на менувачот, итн. 【Лесно расклопување】 Алуминиум за алуминиум за алуминиум за тајминг е лесно да се соберат и да се гарантираат, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3, вклучително и 3 X 20 Перфорациони временски услови, 3 x 60 Перфорациони временски услови, 3 ремени.

3Pcs/set :

Поврзани производи..