• Свеж
Ангоил 5 Пневматски Ножен Вентил Прекинувач За Воздух Педали За Велосипед Грејач На Воздух Нога Управувана Педала Педала За Воздух Пневматски Делови Контролор На ?
zoom_in

Ангоил 5 Пневматски Ножен Вентил Прекинувач За Воздух Педали За Велосипед Грејач На Воздух Нога Управувана Педала Педала За Воздух

DEN 724.96

Стока
check Во продавницата

Вентил За Контрола На Воздухот На Педалата За нозе : Добрата изработка, моменталниот дизајн со предвремена акција може да ви помогне да заштедите може да биде со стапала и да им помогне на вашите раце да се фокусираат на работата Атв Вентил Произлегува : Материјал : Изработен од легура на цинк, отпорен на абење, анти-стареење и абразија, работен век. Вентил За Педали За Воздух На стапалото : без Раце : контрола на машината за обработка на дрво без Раце значи двете раце на вашата работа за безбедност и контрола. Нема потреба да ја ослободите раката за да го ловите прекинувачот за исклучување. Прекинувач За Исклучување На Стапалото : Прецизен и Стабилен - дизајнот на педалата за воздух на стапалото е прецизен и разумен, што може да обезбеди точна и стабилна употреба за некое време. Ножна педала : анти - : контролата на воздушната педала на Стапалото има голема анти-површина на дното, што може ефикасно да избегне лизгање и да го намали заморот на стапалото. Пакет Листа 1 х Педал Карактеристики-Големина : 16.75 Инчен Педал Контролер Вентил. - Боја : Црна Нога Воздушен Педал Вентил. - Материјал : цинк легура нога педалата прекинувач. - Педалата за прекинувач за моментални типови, притиснете надолу за да се вклучи и подигнете ја ногата за да го исклучите Прекинувачот за Воздух на Вентилот на Педалата. - Леана обвивка од легура на цинк , печена површина, отпорност на абење, анти-стареење, вентил за педали за стапала за работен век. - Дното на не-областа е голема, не е лесно да се лизне и да не се навалува на страна кога работата на прекинувачот, намалување на ногата замор нога.

Поврзани производи..