• Свеж
Исценета 3 парчиња четка за четка за чистење за чистење на сунѓер шминка чистење за чистење мати силиконски шминка четка чистач шминка четка чиста сад козметички ч?
zoom_in

Исценета 3 парчиња четка за четка за чистење за чистење на сунѓер шминка чистење за чистење мати силиконски шминка четка чистач шминка

DEN 192.32

Стока
check Во продавницата

Надворешни средства за чистење четки- Лесен за употреба, само истурете малку раствор за чистење на душекот за чистење, нежно преместете ја четката на подлогата за чистење Чистач за козметичка четка- квалитетен материјал и фини детали ја прават оваа чистачка четка може да се постојано. Силиконска четка чиста мат- за роденден, празник, фестивал, Денот на вineубените, покажете ја вашата loveубов и загриженост. Мат за чистење на козметичка четка- ова е душекот за чистење четки за шминка, ќе помогне да се исчистат низ сите влакната. Сочинуваат четки чиста подлога- изработени од силиконски материјал, тој е многу флексибилен, безбеден за употреба. Список на пакети 3 x четки за чистење на душеци Карактеристики -Материјал : Чистач на силиконска четка. -Сизи : Околу 15.65in тркалезна четка. -Којност : розова, зелена, виолетова преносна алатка за перење. - Редовното чистење на четката за шминка може да помогне во одржувањето на кожата и лицето за чистење четка за четка за шминка. - Со фината изработка и силиконскиот материјал, може да ви служи за време на чистач на четки за време. - Поставете за повеќето видови четки за шминка, направете процес на миење многу едноставен и ефикасен четки за чистење. - Погодно за дома и патување, донесете огромна погодност за чистач за чистење четки за четки за шминка.

Поврзани производи..