• Свеж
15x Лупа Огледало Со Светлина &засилувач; Пинцети-Осветлена Шминка Огледало Со Силно Зголемување За Прецизна Шминка, Кубење, Осветлени Зголемен огледало w/Вшмукувањ?
zoom_in

15x Лупа Огледало Со Светлина &засилувач; Пинцети-Осветлена Шминка Огледало Со Силно Зголемување За Прецизна Шминка, Кубење,

DEN 351.84

Стока
check Во продавницата

?15 X ИНТЕНЗИВНО ЗГОЛЕМУВАЊЕ - ова е екстремно огледало одблизу идеално за детална апликација за шминка и особено корисно за луѓето со несовршен вид Бидејќи зголемувањето е многу интензивно, треба да останете близу до огледалото, приближно 3 инчи. ?ПРИЛАГОДЛИВО ОСВЕТЛУВАЊЕ - огледалото за зголемување со светлина може да ви помогне да ги видите деталите многу појасно, а светлината може лесно да се прилагоди со долго притискање на сензорот за допир. РОДЕН ЗА ХАКЕРИ ЗА УБАВИНА - можете да го користите ова зголемено огледало за прецизна нега на лицето, пинцета на веѓите или чисти запушени пори и флеки. ?ДВОЈНО НАПОЈУВАЊЕ-Алтернативното полнење секогаш ви носи погодност. Може да се напојува со 4xaa батерии, или само да го приклучи кабелот, но нема внатрешна батерија, така што не се ПОЛНИ. ?СИЛНА ВШМУКУВАЧКА ЧАША - ја подобруваме вшмукувачката чаша до лесно монтирање и цврсто прицврстена на секоја мазна и чиста површина како стакло, керамика, акрилик или полиран мермер. Можете силно да ја притиснете вшмукувачката чаша на ѕидот од бањата и да ја заклучите. ?СЛАТКИ ПИНЦЕТИ КОМПАКТЕН-пакетот доаѓа со едно квалификувано огледало со зголемување од 15 пати за прецизна шминка и една пинцета од нерѓосувачки челик од висока класа за кубење веѓи. Работи ШТО ТРЕБА да ГИ ЗНАЕТЕ - ова огледало помага да бидете сигурни дека сѐ на вашето лице е точно како и каде треба да биде, но не е погодно за употреба додека нанесувате шминка. Зголемувањето ОД 15 ПАТИ е многу моќно, треба да останете многу БЛИСКУ до огледалото, речиси 4 инчи. ?Љубовен Потсетник За Мама-Мама е секогаш личноста за која се грижиме.

Поврзани производи..