• Свеж
Окемео Прилагодлив Држач За Стегач За Прицврстување На Гуска За еуфикам/Арло Про 4/Про 3/Про 2/Есенцијален/Був/Реолинк Камера И Повеќе На Олук,Штитници за Прозорци, Д?
zoom_in

Окемео Прилагодлив Држач За Стегач За Прицврстување На Гуска За еуфикам/Арло Про 4/Про 3/Про 2/Есенцијален/Був/Реолинк Камера И Повеќе На Олук,Штитници

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ ЗА МОНТИРАЊЕ ОД 360 СТЕПЕНИ-Нашата монтажа без вежба За Арло кам, еуфиреолинк кам и Втех ВМ901 може да се монтира на биро, креветче, олук за комоди, прозорец или каде било рамна површина цврсто(камерата не е вклучена) СИЛЕН ДИЗАЈН НА ГУСКА (15 СМ/5,9 ИНЧИ) - може да се монтира кон која било насока, да остане на место без разлика на кој начин ќе го држи и може да се прилагоди без алатка. ЗНАЧИТЕЛЕН НЕЛИЗГАЧКИ ДРЖАЧ-монтирајте Го Вашиот Арло Про 4/3/2/1/Суштински итн цврсто без да предизвикате гребење на површината за монтирање бидејќи има подлога од пена и не е потребно дупчење. МОНТИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА КАМЕРА ВИСОКО ЗА ПОШИРОК ПОГЛЕД - овој држач за клип обезбедува дополнителна висина од околу 4 инчи за да се прошири полето на надзор(гуската е долга 5,9). КУПЕТЕ БЕЗ РИЗИК - оваа монтажа е цврста изградена за да ја замени ѕидната монтажа За Камерите Арло и е подвижна без оштетување. Едноставно контактирајте не за секое прашање. СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ ЗА МОНТИРАЊЕ ОД 360 СТЕПЕНИ-Нашата монтажа без вежба За Арло кам, еуфиреолинк кам и Втех ВМ901 може да се монтира на биро, креветче, олук за комоди, прозорец или каде било рамна површина цврсто(камерата не е вклучена). СИЛЕН ДИЗАЈН НА ГУСКА (15 СМ/5,9 ИНЧИ) - може да се монтира кон која било насока, да остане на место без разлика на кој начин ќе го држи и може да се прилагоди без алатка.

Поврзани производи..