• Свеж
6-Пакување Пластични Чаршав За Еднократна Употреба Правоаголник Маса Опфаќа 54 Инчи. х 72 Инчи. Правоаголна Покривка За Маса За Украсна Ткаенина Покривка За Маса За Т?
zoom_in

6-Пакување Пластични Чаршав За Еднократна Употреба Правоаголник Маса Опфаќа 54 Инчи. х 72 Инчи. Правоаголна Покривка За Маса

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

€УМЕРЕНА ГОЛЕМИНА● : вклучува шест чаршафи од 54"*72", доволно за покривање на правоаголна маса долга до 8 стапки Ако масата е долга помалку од 6 стапки, лесно може да се преклопи или исече со ножици. ●ВОДООТПОРНИ И ОТПОРНИ НА ИСТУРАЊЕ КРПИ за МАСА● : Со полиестерска ткаенина отпорна на избледување и истурање, нашите покривки на масата лесно ги штитат вашите маси и мебел од гребнатини, дамки и сончеви зраци. ●ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ : Овие чаршафи се одлични за подигање на неуредни излевања од храна, пијалоци, боја од сесии за уметност и занаети и многу повеќе! Што е подобро? Тие се целосно за еднократна употреба, така што нема потреба да се грижите за чистење!. ①ПАКЕТИ со КОЛИЧИНА : Заштедете пари со избирање пакет со поголема големина. Со 6 пакети за избор, сигурно ќе ги покриете вашите маси за речиси секој настан што ќе ви се појави!. ●ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ q : нашиот капак за маса за повеќекратна употреба е погоден за секоја квадратна маса (маса За Чај, трпезариска маса, маса на фарма и многу повеќе).

Поврзани производи..