• Свеж
20 компјутери Декоративни притисок за притискање на пинови, сет, декоративни симпатични палети за палење, цветни иглички за притисок за плоча од плута, растителни и?
zoom_in

20 компјутери Декоративни притисок за притискање на пинови, сет, декоративни симпатични палети за палење, цветни иглички за притисок

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

【Симпатични вкусни форми】 Овие украсни пинови за притискање доаѓаат во 3 стилови на вкусни форми, кои се слатки и лесни за привлекување на вниманието на луѓето Овие патеки се насочени, лесни за вметнување и отстранливи. Овие симпатични палецот се привлекуваат кога се користат како маркери и се лесни за децата, правејќи ја училницата забавна и енергизирана. 【Висококвалитетен материјал】 Симпатичните принудни пинови за притисок се изработени од висококвалитетни смола и метални материјали, цврсти и сигурни. Смолата на смола е исклучителна во изработката, а не е лесно да се избледат, игличките за плута табла се силни, не се лесни за кршење или 'рѓа и може да се користат подолго време. 【Деликатен и практичен подарок】 Можете да ги дадете овие вкусни пинови за притисок за плута табла како деликатен и практичен подарок на вашето семејство, пријатели, студенти, наставници, колеги и сл., И тие ќе бидат многу драго што ќе ги добијат овие слатки и внимателни подароци . Користете симпатични иглички за притискање на растенија за да обележите рекордни листови и датотеки, што може да им помогне во нивната секојдневна работа или студија. 【Широка апликација】 Можете да ги користите овие пинови за притискање за лесно вметнување фотографии, распореди, белешки, постери, слики и мапи на билтени, табли од пена, плочки од плута, билтени, фото табли, итн. Симпатични пинови за притисок за табла со плута се Погоден за училишта, училници, канцеларии, домови, ресторани и многу повеќе. 【Она што го добивате】】 】е добиете 20 Push Pins Decorative за плочата од плута, 3 стилови, доволно за вашата дневна употреба и замена.

Поврзани производи..