• Свеж
DriveLink Android Auto Wireless Dongle Ги Претвора Жичните Cars Автомобили Во Безжичен, 2023 Безжичен Андроид Автоматски Адаптер За Андроид 11+ Телефони, USB A &Засилувач; C Приклучок И Репр?
zoom_in

DriveLink Android Auto Wireless Dongle Ги Претвора Жичните Cars Автомобили Во Безжичен, 2023 Безжичен Андроид Автоматски Адаптер

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

®КОМПАТИБИЛНОСТ : тоа е безжичен андроид автоматски адаптер за претворање на жичен андроид автоматски во безжичен Работи добро на автомобили или резервни стерео со android auto, и android 11 или над паметен телефон. Совршено е тестиран За Киа Шеври Форд Доџ ГМЦ Тојота Мазда Инфинити Бенц Субару (Apple Carplay И i Phone не се поддржани). €ЦЕЛОСНО ЖИЧЕН ANDROID AUTO : ги следи сите режими на работа на жичен Android Auto. Автоматски синхронизирајте ги апликациите на вашиот телефон со радиото на автомобилот, како Што Се Spotify, Waze, Whatsapp, Youtube Music (Youtube, Netflix и други видео апликации не се поддржани). ●Приклучете И Репродуцирајте : Стартувајте го вашиот автомобил и приклучете го drivelink dongle во USB a Или C портата на екранот на вашиот автомобил. Отворете ги безжичните поставки На Android Auto за да се спарите со адаптерот користејќи го прво Bluetooth сигналот на вашиот телефон, потоа wifi сигналот (Забелешка : не го спарувајте прво wifi сигналот На Drivelink, проверете дали сте го отстраниле телефонот од Конфигурацијата На Bluetooth на вашиот автомобил и отстранете го вашиот автомобил од Конфигурацијата На Bluetooth на вашиот телефон пред да го поставите уредот За Drivelink!). ●ПОДДРЖЕТЕ ПРЕНОС ОД 5 GHZ q : откако телефонот Со Android ќе се поврзе со безжичниот dongle преку Bluetooth, мобилните податоци на мобилниот телефон ќе се користат за пренос на податоци до стерео на автомобилот преку фреквентниот опсег од 5 ghz за да се обезбеди ефикасност и стабилност.(Жариштето не може да се користи за споделување со други уреди додека работи). ●ПАЗАРНО РЕШЕНИЕ● : Нашата компанија го надгради чипот, ја подобри приспособливоста и стабилноста на производот, ја оптимизираше автоматската врска и ја намали потрошувачката на енергија на производот за да им обезбеди на корисниците најпрактични и најсигурни производи. `+ЛЕСНОТИЈА на КУПУВАЊЕ : не грижете се за надминување на времето за враќање и замена. Ние обезбедуваме 1 година по продажбата на услуги. ®КОМПАТИБИЛНОСТ : тоа е безжичен андроид автоматски адаптер за претворање на жичен андроид автоматски во безжичен. Работи добро на автомобили или резервни стерео со android auto, и android 11 или над паметен телефон. Совршено е тестиран За Киа Шеври Форд Доџ ГМЦ Тојота Мазда Инфинити Бенц Субару (Apple Carplay И i Phone не се поддржани). €ЦЕЛОСНО ЖИЧЕН ANDROID AUTO : ги следи сите режими на работа на жичен Android Auto.

Поврзани производи..