• Свеж
дискови за мелење и пескање на смола на валтиотур цирконија, 7 x 7/8, 24 дискови за пескарење на смола од цирконија, користени за мелење, мешање, завршување и полирање
zoom_in

дискови за мелење и пескање на смола на валтиотур цирконија, 7 x 7/8, 24 дискови за пескарење на смола од цирконија, користени

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Дисковите од влакна од смола од цирконија се произведуваат со висококвалитетни честички на циркониум оксид кои се многу тврди и можат да се користат во мелењето и полирањето на тврди материјали како што се метал и не'рѓосувачки челик Дисковите од смола од цирконија ја зголемуваат брзината со која се сече металот. Површинските дискови имаат силна врска со смола за да обезбедат сигурни перформанси и можат да отстранат големи количини на нечистотии од метал и не'рѓосувачки челик. Овие дискови за пескарење се отпорни на топлина и влага и се погодни за пескарење и мелење за различни апликации. Дисковите со влакна од смола од цирконија се идеални за дебагирање, отстранување на заварување, мешање, отстранување на боја, отстранување на 'рѓа и се дизајнирани за употреба на широк спектар на железни и не-ферозни метали. Дисковите за пескарење на влакна од смола од цирконија се компатибилни со повеќето меленици за агол на пазарот и се користат со влошки и ореви. Дискови за мелење и пескарење смола од цирконија во пакет од 25, дијаметар 7, мандела дупка со големина 7/8, решетка 24. 25 дискови за пескарење на пакувања. 25 пакувања дискови за пескарење. Дискови за мелење и пескарење смола од цирконија, 7 "x 7/8", 24 дискови за пескарење на смола од цирконија, користени за мелење, мешање, завршна обработка и полирање (25 пакет) Спецификација : Точка : 7 инчен дијаметар, 7/8 арбор холокомпомпатибилни уреди : уреди : Аголен мелење број : 24 Грит материјал : Цирконија ефикасност : - Дисковите од влакна од смола од цирконија се произведени со висококвалитетни честички на циркониум оксид кои се многу тврди и можат да се користат во мелењето и полирањето на тврди материјали како што се метал и не'рѓосувачки челик.

Item:
7 Inch Diameter, 7/8 Arbor Hole
Compatible Devices:
Angle Grinder
Grit Number:
24
Grit Material:
Zirconia
Features:
- The zirconia resin fiber discs are manufactured with high quality zirconium oxide particles which are very hard and can be used in the grinding and polishing of hard materials such as metal and stainless steel.:
- The zirconia resin discs maximise the speed at which the metal is cut.:
- These sanding discs are heat and moisture resistant and are suitable for sanding and grinding for a variety of applications.:
- Zirconia resin fibre sanding discs are compatible with most angle grinders on the market.:
Package Includes:
25 Pack 7 x 7/8 Zirconia Sanding Discs:

Поврзани производи..