• Свеж
ПОРАДИ Случајот Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Течен Силиконски Тенок Мек Гел Гумен Капак Со Функција За Монтирање На Автомобил Со Прстен Отпорен На Удари Заштитна Телефонска Ку?
zoom_in

ПОРАДИ Случајот Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Течен Силиконски Тенок Мек Гел Гумен Капак Со Функција За Монтирање На Автомобил Со Прстен Отпорен

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

`+ [Галакси С22 Ултра Случај Со Кикстенд] : течна силиконска телефонска кутија со прстен одговара За Samsung Galaxy S22 Ultra 6,8 инчи, не одговара за друг модел на паметен телефон Држачот за прстен е добар идеал за гледање без раце. `+[Течен Силиконски Материјал] : Оваа Ултра силиконска кутија Samsung Galaxy S22 е изработена од еколошки материјали, мазна е на допир, отпорна на отпечатоци и отпорна на удари. Ефикасно го ублажува влијанието на капките. Вградена метална плоча која може директно да се прикачи на магнетниот држач за автомобил. `+[Целосна Заштита] : подигнатата рамка обезбедува заштита за екранот и камерата; вградениот држач за ротирачки прстен од 360 степени удобно се вклопува над вашиот прст и обезбедува дополнителна безбедност додека го држите телефонот; и четирите агли се целосно покриени за Да му дадат На Вашиот Samsung Galaxy S22 Ултра целосна заштита. `+[Лесно За Чистење] : сите дамки што влегуваат во куќиштето може лесно да се избришат со влажна крпа. Чувајте Го вашиот случај Samsung Galaxy S22 ultra 6.8 " секогаш во чиста состојба. Течниот силикон обезбедува чувство на кожата слично на бебето со нежен допир, удобно и мазно, меко и нежно. Quest [лесен Пристап] : Строго обликуван и произведен според Ултра телефонот Real Samsung Galaxy S22. Лесен за користење на сите функции, порти и копчиња на телефонот. Ако имате какви било прашања ве молиме побарајте да не контактирате Преку П вградениот држач за ротирачки прстен од 360 степени удобно се вклопува над прстот и обезбедува дополнителна безбедност додека го држите телефонот; и четирите агли се целосно покриени за Да му дадат На Вашиот Samsung Galaxy S22 Ултра целосна заштита.

Поврзани производи..