• Свеж
Ксигуа Цвет Печурки Јадење Миење Чистење Сунѓер 3 Пакувања, Еднократно Дрво Не-Гребење Пулпа Памук Чистење Сунѓери За Кујна Чинии, Садови, Мијалници, Кади Во Бањи, П?
zoom_in

Ксигуа Цвет Печурки Јадење Миење Чистење Сунѓер 3 Пакувања, Еднократно Дрво Не-Гребење Пулпа Памук Чистење Сунѓери За Кујна Чинии, Садови, Мијалници,

DEN 66.88

Стока
check Во продавницата

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : сунѓерот за чистење садови е изработен од висококвалитетен памук од пулпа од дрво и компресиран сунѓерот за чистење е многу дише и издржлив. Лесно може да мие садови и да ги направи садовите почисти. СИЛНА МОЌ на ЧИСТЕЊЕ : Сунѓерите за чистење памук од дрвена пулпа лесно се шират при апсорпција на вода, со силна моќ на адсорпција и е поверојатно да произведуваат пена. Може чисти садови, чаши, садови и други садови почисто, што ја прави ефикасноста на вашето чистење поголема. ЕДНОКРАТНО : Сунѓерите за Чистење не се лесни за кинење или абење и се многу издржливи. Тие можат да траат долго дури и при чистење на изгорена храна. По сушењето, може да се стави во вода за повторна употреба. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : сунѓерот за миење садови е овален, 3 пакувања, 9х6, 5см/3, 54х2, 56инч, неговата големина е многу погодна за држење и може да се користи за чистење на сите видови садови. ПОВЕЌЕНАМЕНСКО ЧИСТЕЊЕ : Сунѓерот за Чистење може ефикасно и без гребење чисти кујнски садови, чинии, мијалници, микробранови печки, решетки за рерна и други садови и прибор за јадење. Може да се користи и во бањи, кади, керамички плочки итн., со најдобар ефект на чистење. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : сунѓерот за чистење садови е изработен од висококвалитетен памук од пулпа од дрво и компресиран. сунѓерот за чистење е многу дише и издржлив. Лесно може да мие садови и да ги направи садовите почисти. СИЛНА МОЌ на ЧИСТЕЊЕ : Сунѓерите за чистење памук од дрвена пулпа лесно се шират при апсорпција на вода, со силна моќ на адсорпција и е поверојатно да произведуваат пена. Може чисти садови, чаши, садови и други садови почисто, што ја прави ефикасноста на вашето чистење поголема. ЕДНОКРАТНО : Сунѓерите за Чистење не се лесни за кинење или абење и се многу издржливи. Тие можат да траат долго дури и при чистење на изгорена храна. По сушењето, може да се стави во вода за повторна употреба. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : сунѓерот за миење садови е овален, 3 пакувања, 9х6, 5см/3, 54х2, 56инч, неговата големина е многу погодна за држење и може да се користи за чистење на сите видови садови. ПОВЕЌЕНАМЕНСКО ЧИСТЕЊЕ : Сунѓерот за Чистење може ефикасно и без гребење чисти кујнски садови, чинии, мијалници, микробранови печки, решетки за рерна и други садови и прибор за јадење.

Поврзани производи..