• Свеж
МАКСМЛЦТ Трепките Неонски Знак Салон За Убавина Предводен Знак Неонски Лесен Ѕид Декор Девојка Веѓи Неонски Декорација За Салон Продавница Сопствени Веѓи Ѕид Дек?
zoom_in

МАКСМЛЦТ Трепките Неонски Знак Салон За Убавина Предводен Знак Неонски Лесен Ѕид Декор Девојка Веѓи Неонски Декорација За Салон Продавница Сопствени

DEN 511.84

Стока
check Во продавницата

[Осветлете Го Вашиот Дом]неонски знак трепки за ѕид во спалната соба, неонски знак веѓи неонските светла го регистрираат вашиот дом, неонските знаци на веѓите додаваат романтични со предводени неонски знаци за украсување на домот. трепките ѕид декор светла фантастично шарени осветлување создава пријатни романси и бајка осветлување ефекти кои го прават животната средина од обичните, веѓите знак светлина што го прави едноставен живот повеќе бои и интересни. [Романтична Декорација]декор на неонски ѕидови, неонски знак за салон за убавина, Може да се користи за едноставна декорација на домот или како ноќно светло за осветлување на вашиот дом, знакот На неонски ѕид може да се користи и во барови, улици, градина, украси на клубови. Погоден за лого на табла за салони за убавина, неонски светла за студио за тетоважи, декорација на бар, рекламно светло за убавина, неонски светла за салони за нокти. [Премиум & Безбедност И Заштеда На Енергија]лед веѓи декор знак, салон продавница партија декор, новиот LED цевка технологија - ѕид светлосен знак се направени од обоени силиконски цевки и силна и транспарентна акрилна долна плоча. Сите неонски светло знак за ѕид декор се сече со ласер и обработени со рака! Ние користиме строга технологија за да обезбедиме висок квалитет на светилката, цврстина, транспарентност, отпорност на топлина, заштеда на енергија, без бучава и долг работен век. неонски знак за ѕид декор. [Лесно За Поставување]лед веѓите потпишуваат светло за ѕидна спална соба има претходно дупчена дупка за лесно закачување( вклучена кука), можете да ја закачите на ѕидот или да ја ставите на масата, брза и лесна за инсталирање. Декорација на ѕид во спалната соба знакот за лесни реклами со USB кабел и прекинувач(може да се поврзе со мобилен телефон/таблет/мобилен полнач) за да го осветли вашиот неонски знак, должина на usb жица приближно 1,5-2 метри. [Одличен Избор За Подарок]неонски светла веѓите потпишуваат знак за осветлување преку вашиот ѕид, прозорци или врата. неонскиот лесен декор е широко користен во свадба, моминска вечер, невестински банкет, забава за британија и други прилики за прослава, само за да и кажете на вашата сакана дека ја сакате. неонски предводени знаци за ѕид декор може да биде како роденденски подарок, Денот На Вљубените, Божиќ подароци на семејства, љубовници, пријател, деца ноќта на вештерките подарок.

Type:
 Atmosphere lamp
Model Number:
 LED Neon Wall Signs Eyelashes/Eyebrows/Beauty Salon Night Light for Room Wall Bedroom Decoration
Item Type:
 Night Lights
Light Source:
 Fluorescent
Voltage:
 5 (V)
Power Source:
 DC
Material:
PVC+Acrylic
Power Supply:
USB with switch (Line length 1.5-2 M)
Size:
45x17.8cm,45x27cm
Applicable occasions:
walls, tables, shelves, families, bedrooms, living rooms, balconies, windows, offices, bar, children's rooms, restaurants, porches, parties, birthday parties, weddings,dinners, etc.

Поврзани производи..