• Свеж
Вода тапа, wallидна монтажа тапа за перење бања машина за перење тапа од езерцето езерцето Бибкок единечна ладна вода чешма градинарска вода тапа, тапа за вода, wallидн?
zoom_in

Вода тапа, wallидна монтажа тапа за перење бања машина за перење тапа од езерцето езерцето Бибкок единечна ладна вода чешма градинарска вода

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Трајни перформанси : Вентилите ја надминуваат долговечноста на индустријата, обезбедувајќи трајни перформанси за живот Премиум материјал : Изработено од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик со одлична обработка на полска завршница, докажана од 'рѓа, стабилна и издржлива, анти-експлозија, анти-замрзнување и анти-пукање. Црна ретро машина за перење Машини 304 СИНКЛ НА не'рѓосувачки челик. Брзо отворање на единечен излез на вода : Единствена вода за вода со посебна контролна рачка за да ги задоволи вашите потреби.Кукајте го аголот на отворање на лажицата, лесен за инсталирање и употреба. le ладно брзо отворено тапа 4 поени тапа со тапа. Широк спектар на апликации : Совршен за машина за машина за перење, мијалник за кујна, бања, када, градина итн. Лесна инсталација : тапата е лесна за инсталирање и може да се направи без помош на водоводџија. Оваа тапа за машина за перење е направена од високо квалитетен материјал, густа и издржлива. Церемичен кертриџ на диск, без протекување на вода. Соодветна машина за перење или базен со четка, за кујна, бања, употреба на балкон итн. Изработено од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик со одлична обработка на полска завршница, докажана од 'рѓа, стабилна и издржлива, анти-експлозија, анти-замрзнување и анти-пукање. Опремени со керамички диск вентили без капење за долг живот и мазно чувство. Добро изработка и изгледите на Фашиоанбл.

Condition:
100% Brand New
Material:
304 stainless steel+Ceramic(Valve Core)
Color:
As Pictures Shown
Type:
Washing Machine, Mop Pool(optional)
Weight:
Approx.178g~180g/6.3oz~6.3oz
Package list:
 
1 x Stainless Steel Faucet:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.  :

Поврзани производи..