• Свеж
Закачалка за големи фустани од Razzum, пластика, пластични закачалки заштеда на простор за заштеда на трајни закачалки за деца, за облека, палто, кошула, закачалки за п?
zoom_in

Закачалка за големи фустани од Razzum, пластика, пластични закачалки заштеда на простор за заштеда на трајни закачалки за деца, за облека,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Ултра-тенката структура ви овозможува да висат врски, кошули и јакни на закачалка одеднаш за да го одржувате плакарот организиран Симпатична дизајн на лак, закачалките на двата краја на жлебот во форма на U може ефикасно да носат облека за да ги спречат да паднат. Овие се највредните организациски уреди што го прават вашиот живот поедноставен и полесен. Тие имаат боја и чист дизајн, нема да ја обојат или материјалната заштита на животната средина. Големина : 30 x 17,8 см; Многу погоден за облека за бебиња. Закачалката го максимизира просторот на плакарот, правејќи повеќе облека и поедноставно складирање. Специјалното отворање е идеално за облека со тесни јаки, така што нема да се протега или да се деформира кога виси. Може да се користи и за марами и ремени. Детска облека за облека за закачалки Преносни пластични приказни закачалки за ветерници за деца, палта за закачалка Организатор за облека Спецификација : Име на производот : Bowknot Деца закачалка Материјал : Направено од ПП пластика, тешка и екстра издржлива. Карактеристики на производот : Силен и издржлив, не лизгачки и без траги популарни елементи : систем на бои на макарон. Карактеристики на производот : Мултифункционално сушење, со дизајн на жлебови, сертификација на безбедност, без флуоресцентно средство, нема да згасне и деформира дури и ако се исуши на сонце.

Product name:
Bowknot children hanger
Material:
Made of PP plastic, heavy duty and extra durable.
Product features:
strong and durable, non-slip and no trace
Popular elements:
Macaron color system.
Product features:
multi-function drying, with groove
Design, safety certification, no fluorescent agent,It will not fade and deform even if it is dried in the sun.:
Features:
Use Widely:
Great coat hangers for kids or baby suits, shirts, coats, sweaters, skirts, dresses and pants etc.
Unique Design:
Designed in cute bowknot shape, attractive and useful.
Keep Tidy:
Utilize closet space, hang your kids clothes in this hanger and keep kids clothes winkle-free and keep tidy.
Home Decoration:
Great for children's bedrooms, playrooms, nursery, make more fun for your kids, or just home decoration.
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Поврзани производи..