• Свеж
1/4 инчен Вентил за исклучување на БАРБ ДГЗЗИ 12 парчиња црна пластична универзална капка подигање цевки за спојување вентили за 1/4
zoom_in

1/4 инчен Вентил за исклучување на БАРБ ДГЗЗИ 12 парчиња црна пластична универзална капка подигање цевки за спојување вентили за 1/4

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Производот е изработен од висококвалитетен PP материјал, со силна отпорност на оксидација, стабилна работа на различни температури и притисоци и долг животен век Рачката на пеперугата го олеснува постигнувањето на низок вртежен момент и мазна ротација на рачката. Рачката може да се прилагоди или целосно затворена за лесно работење. Лесен за инсталирање, не е потребен лепак, алатки или тела безбедни и лесни за инсталирање. Сè додека цевката е цврсто туркана кон Барб, може да се инсталира цврсто и нема да протекува. Доколку е потребно, користете пиштол за топлина или фен за коса за да го омекнете крајот на цевката пред да го вметнете. Погоден за системи за наводнување капка по капка, градини, обработливо земјиште, оранжерии, цветни леи, тревници, пумпи за аквариум, итн. Погоден за системи за наводнување капка по капка, аквариумски пумпи, ефективна контрола на протокот на вода. Спецификација : Име на производот : Вклучен/исклучен вентил Материјал : ПП Материјал Боја : Црна + портокалова големина : надворешен дијаметар на БАРБ : 6,5 мм/(1/4) инч одговара на повеќето цевки од околу 1/4 инчи 520-550 ИД опсег Пакетот содржи пакетот : Совети за инсталација на вентил x 12pcs : За капката, притиснете го многу тешко во бодликавата страна на прекинувачот, конекторот, мета или лактот за да се осигурате дека спојот е безбеден и не протекува.

Product Name:
On/off valve
Material:
PP material
Color:
black + orange
Size:
Barb Outer Diameter:
6.5 mm/(1/4) inch
Fits most pipes of about 1/4 inch:
520-550 ID range:
The package contains:
On-off valve x 12pcs:
Installation Tips:
For the dropper, push it very hard into the barbed side of the switch, connector, tee or elbow to ensure that the joint is secure and does not leak.:
Before installing accessories, soften the pipes. You can place the tube under the scorching sun or blow it with a hair dryer at the end of the tube before inserting it.:
Do not use with gases or chemicals. Use only in cold water. :

Поврзани производи..