• Свеж
6Sets Симфониска хартија за филмски декор мешани декорации уметнички сјајни бои стакло декорација налепници разновидни тенки фолии DIY холографски целофан сјаен сал?
zoom_in

6Sets Симфониска хартија за филмски декор мешани декорации уметнички сјајни бои стакло декорација налепници разновидни тенки фолии DIY холографски

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Златната фолија за нокти : Обезбедува долготрајна боја и заштита на ноктите Лесна, природна, долготрајна употреба. Стилска налепница за нокти : Гел за пренесување на нокти Овој производ е мал, лесен и лесен за носење, за да можете да го земете со вас каде и да одите. Уметноста на ноктите на фолија : Направено од материјал, тоа е и употреба. Можете да бидете безбедни да го користите. Снелки од фолија за нокти : Налепниците за нокти може да бидат погодни и за употреба на професионални салони и за домашна употреба. Сјајни налепници за нокти. Филмови за нокти : Направено од материјал, тоа е и употреба. Можете да бидете безбедни да го користите. Список на пакети 2 Постави карактеристики на налепници на нокти - Материјал : целофан. - Налепниците за нокти може да бидат погодни и за професионална употреба на салони и за домашна употреба. - Направено од материјал, тоа е и употреба. Можете да бидете безбедни да го користите. - Лесно е да се создаде модерна и уникатна уметност за нокти. - Овој производ е мал, лесен и лесен за носење, за да можете да го земете со вас каде и да одите. - Големина : 50x2. - Овозможува долготрајна боја и заштита на ноктите. Лесна, природна, долготрајна употреба. - боја : разновидна боја. Информации за информации за информации на фолија Овие предмети се добро изработени налепници за нокти кои можат да ви помогнат да создадете уникатна и уметност за нокти и да ви овозможи да споделите забава со вашите пријатели и семејство.

Поврзани производи..